BeautyLifestyle

BLOGGER BUSINESS

By January 21, 2016 No Comments

// Super hyggeligt event hos Sephora, som fremviste en masse forårsnyheder

// Er rimelig spændt på mange af de nye produkter der lander i butikkerne!

// Mit outfit var en cold shoulder skjorte fra Asos, skindnederdel fra Moss CPH og
sorte støvler med nitter fra Friis 247365

// Møde i smukke (og kolde!) Nyhavn

// Den tragiske sandhed om en skønhedsbloggers hjem

Hej guys! Et lille, billedtungt indlæg fra min side i dag! Jeg tænkte, at jeg ville tage  Jer med rundt på min dag i dag, eftersom jeg ikke vlogger denne uge. Jeg startede dagen på uni, hvor jeg for tiden har et fag der hedder Højteknologisk Iværksætteri. Jeg smuttede kl 14, fordi jeg skulle til et event jeg ikke ville misse; Sephoras forårs-event! Jeg så på en masse fine nyheder fra mærkerne hos Sephora og kan bl.a. fortælle, at Peter Thomas Roth, som er et ret hypet hudplejemærke, kommer til Danmark! Det gør resten af Kat von D’s makeupserie også – jeg opdaterer nærmere i en kommende video. Efter eventet tog jeg til et møde i Nyhavn – jeg håber det kaster et rigtig spændende samarbejde af sig! Lige nu sidder jeg hjemme og inspicerer goodiebagen (jeg er så forkælet…) og laver et overblik over, hvad jeg skal teste og hvornår, og så er det ellers i gang med dagens videoredigerings-arbejde.

Håber alle har haft en dejlig dag!

xx Cecilia

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com