Fashion

BACK HOME

By February 1, 2016 No Comments

Jakke – Burberry // Strik – Norr // Kjole – Asos // Støvler – Stuart Weitzmann // Halstørklæde
– Moss Copenhagen // Taske – Mulberry

Et hurtigt og simpelt outfit fra en afslappet søndag spenderet med min familie i mit gamle hood, Fredensborg. Jeg elsker at gå i kjole, men det bliver simpelthen for koldt om vinteren, så jeg smed en grå, højhalset strik over min bordeaux kjole fra Asos. Jeg elsker grå, bordeaux og sort sammen! Med et par overknee støvler og en god jakke fungerede det faktisk helt fint som et super low-key outfit til familiebesøg eller weekend-chill.

Håber alle har haft en skøn weekend og får en produktiv og spændende uge!

xx Cecilia

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com