Fashion

ROSY LEATHER KICKS

By February 24, 2016 No Comments

Jeg ville bare lige komme med et hurtigt tip om disse alt for fede sneakers jeg faldt over, da jeg browsede min lokale H&M i går. De er af ægte læder og koster kun 400 kr! Jeg købte dem med det samme og kan rapportere, at de er super behagelige at gå i. Jeg er rigtig imponeret over pasform og kvalitet, så jeg kan klart anbefale et kig forbi H&M hvis du er på udkig efter de perfekte sko til foråret! De kan også fås online her.

xx Cecilia

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com