Fashion

PARTY PREP

By March 8, 2016 No Comments
  1. Kjole – Nly Trend (her) // 2. Bandeau bh – Magic (her) // 3. Ørering – Nly Accessories (her) // 4. Halskæde – Nly Accessories (her)

Kender I det, når man vælger at shoppe sig ud af tøjkriser fremfor bare at rydde op i sit skab? Det gjorde jeg forleden. Jeg skal til en fødselsdag på fredag, og er ærlig talt lidt træt af at skifte mellem de samme 3 kjoler når jeg skal ud, så jeg købte en ny (virkelig billig) kjole og lidt bling, for at spice den op! Jeg er vild med den cut-out detalje der er foran, men samtidig kjolens enkelthed. Der røg også lige en hvid bandeau bh med, fordi sommeren nærmer sig og en bandeau er genial under stropløse kjoler og toppe.

xx Cecilia

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com