BeautyLifestyle

THE BODY SHOP EVENT PÅ NOHO

By March 9, 2016 No Comments

// Eventet blev holdt på NOHO i Kødbyen. Det er et super cool sted med et meget rustikt og råt udtryk

// Stedet er kendt for deres drinks, og jeg forstår godt hvorfor!

// The Body Shops nye serie, British Rose

// Var i fantastisk selskab med Frederikke, Cecilie og Klara hele aftenen

Ciao! Har lidt billeder fra gårsdagens event med The Body Shop, som havde inviteret bloggerholdet til NOHO i Kødbyen, for at præsentere en masse spændende nyheder. Vi hørte om de nye mål The Body Shop har sat sig for fortsat at ligge i front som en etisk virksomhed, og fik en masse tips om nye produktlanceringer. Jeg er specielt spændt på “British Rose”, som er nyeste skud på stammen inden for kropspleje. Det er en hel serie som dufter af – you guessed it – rose. For mig er det altid hit eller miss med rose, og jeg var positivt overrasket over letheden af duften i denne serie. Der er en stor del citrus i duften, hvilket giver en rigtig fin friskhed og derved bliver rosen mere moderne i sit udtryk.

Jeg blev til et par cocktails efter eventet, fordi de bare var  gode. Stedet er helt sikkert noget jeg gerne vil besøge en weekend på et tidspunkt! Atmosfæren virker super cool.

xx Cecilia

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com