Beauty

DIN DUFTGUIDE TIL FORÅRET

By 14/03/2016 januar 14th, 2017 No Comments

Foråret nærmer sig, og skiftet i sæsonerne betyder for mange et skift i duftgarderoben. Jeg har haft brug for at give min parfumesamling en ordentlig overhaling, siden jeg har brugt en række af mine favoritdufte op. Jeg har derfor snuset i øst og vest, og har udvalgt 3 parfumer jeg synes I skal holde øje med her til foråret!

Chloé – Love Story Eau de Parfum
Chloé dufte har kult-status, men det er først for nylig, at jeg har prøvet dem på egen krop. Love Story er en meget atypisk parfume for mig; den er en del friskere og mere citrus-blomstret end hvad jeg normalt går efter. Blomsternoterne er fra appelsinblomst, jasmin og neroli. Basen er cedertræ. Denne duft er helt speciel i mine øjne, fordi den bliver på ingen måde blomster-tung. Den er kraftig, men samtidig frisk. Den dufter af en blomsterbuket, men også af rent vasketøj og mors halstørklæde man lånte som barn. Jeg kunne forestille mig, at denne duft er én, mange ville bære til et bryllup, fordi den har en super romantisk vibe.

Grundet friskheden og det romantiske touch, synes jeg duften her er perfekt til forår og i særdeleshed sommer, hvor tunge dufte godt kan blive for meget. Hvis du holder af friskhed, blomster, romantik og barndomsminder er duften klart noget for dig!

Lancôme – La Vie Est Belle L’eau de Toilette Florale
Awarden for længste parfumenavn går officielt til Lancôme, der har lanceret endnu et medlem til La Vie Est Belle-familien. Der skal virkelig meget til før jeg synes en parfume bliver for tung, sød eller kvalm, men jeg brød mig virkelig ikke om originalen fra denne serie. Den nye L’eau de Toilette Florale derimod – oh my gosh!

Der er tale om en sødlig blomsterduft, med nogle af mine yndlingsnoter inden for det florale. Du finder bl.a. en god del fresier heri, hvilket nok er min favorit blomsterduft og også er et bærende element i den højtelskede Si parfume fra Armani. Du finder også jasmin, rose og magnolia heri. Bundnoterne er en lækker kombination af iris, patchouli, moskus og det, som hedder “amber wood” på engelsk. Jeg har ikke kunne finde en dansk oversættelse af ordet, men det er den eneste dufnote som parfumen “Molecule 01” er opbygget af, til reference. Til topnoterne er der tilsat lidt bergamotte, peber og solbær for et strejf af forår.

Duften her er virkelig intens og langtidsholdbar. Jeg synes den går perfekt som forårsduft til dig, som elsker en kraftig, sødlig blomsterduft der ikke bliver kvalm. Jeg er selv blevet meget glad for den, og har gået med den en uge straight.

Juicy Couture – Viva la Juicy Rosé Eau de Parfum
Jeg ved ikke, hvorfor dufte absolut skal have en lille sløjfe om halsen for tiden, men det er åbenbart en trend. Som Juicy Couture har for vane, er denne trend taget til ekstremerne på flakonen til Viva la Juicy Rosé, der også er dækket i ombré glitter og med et stort guld-logo på forsiden. Tacky og amerikansk? I think so – but I love it!

Viva la Juicy Rosé er en limited edition, så hvis man kan lide duften er det nu man skal slå til! Jeg er selv helt solgt, hvilket overraskede mig, da jeg ikke før har forelsket mig i en Juicy-duft. Topnoterne er mandarin, jasmin og pære, hvilket giver duften en frugtig-blomstret karakter. Jeg er meget glad for pære som topnote, og det minder mig om min gamle (og nu udgåede) yndlingsduft Idole d’Armani. Hjertenoterne er rose, en anden art af jasmin og pæoner. Basen er sød og meget rav-agtig synes jeg.

Duften her holder længe på kroppen og jeg vil anbefale den til alle, som har en forkærlighed for en sødere rosenduft. Den minder lidt om Lush Rose Jam duft, hvis nogen har prøvet de produkter. Jeg er i hvert fald faldet for duften her og ser den igen fungere rigtig fint til foråret eller sommeraftener!

xx Cecilia

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com