Fashion

MAGASIN SWIMWEAR LAUNCH

By March 18, 2016 No Comments

Dagens indlæg bliver en lille trend-rapport herfra! Forleden inviterede Magasin mig med til lanceringen af deres helt egen swimwear linje! De har besluttet at tage kampen op mod h&m og andre billige mærker, som laver badetøj, og lancerer derfor en super prisvenlig kollektion. Jeg synes, at der er mange fede styles imellem! Jeg var især ret vild med den Missoni-lignende bikini på billedet ovenfor, men deres bikini med palmer var virkelig også fin! De har også en stribet badedragt med den flotteste ryg jeg er lidt lun på. For mig var standoutet dog den super fine nederdel på det sidste billede. Den fås både i pudderrosa og sort, og jeg kan lige se hvor perfekt den er til en gåtur på stranden, eller når man tuller rundt ved poolen. Tilsæt en stor solhat, solbriller og et par espadrillos og så er man klar til frokost ude! Elsker trenden hvor badetøj gerne må kunne bruges til andet end bare strand- og pooltid!

xx Cecilia

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com