AnmeldelserBeauty

ELIZABETH ARDEN PREVAGE ESSENCE

By 23/04/2016 januar 16th, 2017 No Comments

Hej blog!

Long time, no see. I’m sorry! Har haft en del om ørerne på det seneste og ikke rigtig prioriteret at få blogget. Det har jeg tænkt mig at lave om på og jeg har en masse indlæg coming your way! I dag skal vi snakke lidt om hudpleje, og jeg tænkte, at jeg ville anmelde Elizabeth Ardens Prevage Essence, som jeg nævnte i en favoritvideo her.

En essens er en produkttype, som stammer fra Asien. Her bruges de lidt ligesom skintonics, dog ofte med lidt mere potente ingredienser end vi er vant til. Jeg har brugt Prevage Essence som min skintonic, hvilket er efter rens og før serum. Jeg har brugt produktet i over to måneder morgen og aften, og jeg er kun halvvejs igennem – uden at være træt af det! Selvom der er tale om en dyr dame, så holder produktet altså virkelig længe. Essensen kommer i en smuk, matteret glasflaske som bare ser  lækker ud på badeværelset – jeg synes virkelig designet er i top! Funktionaliteten er også rigtig god. Låget er nemt at skrue af og hullet produktet kommer ud af, er ikke ret stort, så du får ikke hældt alt for meget ud i hænderne eller på din vatrondel.

Selve konsistensen af produktet er meget let, og en smule mere fedtet end vand. Der skal kun bruges nogle få dråber for at dække hele ansigtet og produktet trænger hurtigt ind. Den efterfølgende pleje har også nemt ved at trænge ind. Jeg oplever, at produktet får min hud til at se utrolig frisk og sund ud. Det har også rimelige fugtbindende egenskaber, men jeg synes styrken ligger i den antioxidative beskyttelse. Jeg har ikke oplevet, at produktet har givet mig urenheder eller irritation overhovedet.

Prevage Essence henvender sig til folk, som ønsker en “anti-age” effekt, men for at være ærlig, synes jeg dette er et produkt alle kan drage fordel af. Anti-age ingredienserne heri er nemlig primært antioxidanter, som virker forebyggende fremfor behandlende. Der er hele 7 forskellige antioxidanter i produktet. Disse er

  • Idebenon – en meget kraftig antioxidant, som minder om Q10
  • Grøn the ekstrakt
  • Thiotain (Ergothioneine) – bredspektret antioxidant, som bl.a. neutraliserer ozon og hæmmer melaninproduktion
  • Ferulsyre
  • Reservatrol – antioxidanten vi bl.a. kender fra rødvin
  • Vitamin C Derivat
  • L-Carnosin

Det brede spektrum af antioxidanter giver rigtig god beskyttelse mod frie radikaler og jeg er vild med, at der er så mange forskellige typer i produktet. De virker nemlig en smule forskelligt hver især – nogle virker dybere i huden, mens andre virker bedre på overfladen.

Anti-age effekten i produktet tilskriver Elizabeth Arden ingrediensen “Carob Seed Extract”. Carob hedder Johannesbrød på dansk, og det er åbenbart et træ med nogle virkelig grimme frugter. Disse frugters kerner indeholder dog et stof, som efter sigende hjælper med at aktivere hudens naturlige reparationsprocesser og booste fugtniveauet, men jeg har ikke kunne finde så meget info herom, udover et enkelt studie omkring hvor stærk en antioxidant stoffet er.

Jeg er rigtig vild med produktet her og synes det performer utrolig godt. Min hud er ren og frisk at se på, og jeg synes at produktet er en rigtig god tilføjelse til en hudplejerutine, hvis du ønsker en god beskyttelse mod frie radikaler, UV stråling og andre miljøpåvirkninger, som fremmer ældningen af huden. Det kan nemt bruges i forlængelse af alle andre produkter. Super innovativ, luksuøs og effektiv lancering fra Elizabeth Ardens side!

Produktet kan bl.a. fås her og i Matas.

xx Cecilia

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com