Lifestyle

EKSPERIMENT – 3 MÅNEDER UDEN ALKOHOL!

By August 1, 2016 No Comments

Ciao blog! Jeg har endelig fået sitet op at køre igen efter major minor tekniske problemer og glæder mig til at dele en masse indlæg med Jer!

Hvis I følger med på Instagram ved I, at jeg har unaturligt mange billeder af to ting; mig selv og vin. Jeg elsker vin med en passion, og er typen der kan bruge lang tid på at læse anmeldelser på nettet, vælge den perfekte vin og nørde i min “Den Store Vinbog”. Jeg er også glad for shots. Og cider. Og technobajere.

Jeg har en teori om, at min lever ikke har nært så godt et forhold til alkohol som min hjerne, og til trods for at denne fabelagtige substans har ført mig sikkert gennem byture, nattevandringer, dance-offs og andet godt der ikke skal nævnes her, har jeg taget beslutningen om, at vores veje må skilles (i hvert fald de næste 3 måneder…). Jeg indleder fra i dag, 1. august ’16, en alkoholfri periode på 3 måneder.

Det har jeg valgt at gøre fordi, jeg gerne vil se, hvordan det påvirker min krop og mine resultater. Jeg er ikke typen som går meget i byen eller drikker mig fuld hver weekend. Jeg er typen der godt kan få en lille dagsbrandert på med bloggerpigerne, og derfor ikke får lavet en skid en halv dag. Jeg får, ligesom de fleste andre, også tømmermænd og spilder dermed mere dyrebar tid jeg kunne have brugt på at se mine venner, arbejde eller studere.

Jeg går i gang med studiet igen d. 1 september, kører min virksomhed og har desuden hele Youtube/blog siden at se til også. Jeg vil også gerne holde mig i et minimum af god form, og måske se lidt til ham dér min kæreste, som vist også skal luftes engang imellem. Derfor tænker jeg, at alko-tiden og tømmerdrenge-tiden vil være et godt sted at frigøre ekstra minutter til de andre ting jeg gerne vil nå.

Det bliver helt sikkert svært for mig at holde, fordi alkohol er så social en ting i Danmark. Jeg skal også gerne være den første til at indrømme, at jeg græder indvendigt ved tanken om ikke at kunne akkompagnere min sushi med et koldt glas hvidvin. Alligevel vælger jeg at offentliggøre mit lille eksperiment, fordi det forhåbentlig er med til at holde mig i ørerne og fordi jeg er alt for stolt til at tabe ansigt. Jeg håber selvfølgelig også på, at det måske kan inspirere andre til at eksperimentere lidt også. (Og hvis det ikke gør – no judgement. Alko er awesome.) Jeg har bare hørt, at folk har haft super gode resultater med det, så jeg vil hermed indlægge mig selv som prøvekanin til en ny titel som afholdskvinde.

Hvad der skal ske efter de 3 måneder har jeg endnu ikke planlagt, men lad os bare sige, at timingen er perfekt i forhold til at julefrokostsæsonen går i gang 😉

xx Cecilia

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com