AnmeldelserBeauty

XELLENCE HYDRO BALANCE FACE & EYE CREAM

By 07/08/2016 januar 16th, 2017 No Comments

I dag skal vi snakke dansk, naturlig hudpleje. Jeg har testet en ansigtscreme fra mærket Xellence, som er forholdsvis nyt og – som sagt – dansk. Jeg elsker at bruge danske mærker og støtte vores nationale iværksættere, så da min veninde præsenterede mig for mærket hér, var jeg nysgerrig.

Cremen hedder Hydro Balance Face & Eye Cream og er fra Xellences ”Harmony”-serie. Cremen er fri for parfume – hvilket jeg er stor fan af – farvestoffer, mineralske og æteriske olier samt konserveringsmidler. Hvis du er en af dem, som leder efter produkter uden nogle af disse ingredienser i, er Xellence helt sikkert et mærke du skal se nærmere på!

Cremen kommer i en mat, sort glaskrukke som føles rigtig lækker. Den har en god tyngde og emmer af kvalitet. Jeg synes at indpakningen er meget unik, og er vild med den skandinaviske feel.

Cremen lover at forbedre din huds tekstur, give masser af fugt og genoprette hudens balance. Den indeholder naturlige ingredienser, hvor en række planteolier udgør en stor del af cremen. Du finder antioxidative ingredienser såsom squalen heri. Squalen er en olie vi bl.a. selv producerer via talgkirtlerne i huden, som en bestanddel af sebum. Macadamiaolie er også på ingredienslisten – det er en af mine yndlingsolier i kosmetik, da den er super fugtgivende og nærende for huden.

En anden ingrediens jeg vil fremhæve i cremen er Spilanthes Acmella ekstrakt, som er et ekstrakt fra planten af samme navn, der i mange år har været brugt til at reducere tandpine (fun fact, right?). Ekstraktet har således en beroligende effekt på huden men en fed sidebonus er, at det også virker anti-ageing. Spilanthes Acmella ekstrakt kan nedsætte tempoet på aldringsprocessen ved at modvirke fine linjer i huden. Jeg vil ikke kede Jer med alle detaljerne i denne mekanisme, men the bottom line er, at ingrediensen er virkelig effektiv!

Selve cremen har en rigtig interessant konsistens; næsten som flødeskum. Den er utrolig let og luftig og smelter ind i huden på ingen tid. Jeg er stor fan af konsistensen, som gør cremen kompatibel med langt det meste hudpleje og desuden fungerer perfekt under makeup. Trods den lette konsistens giver cremen rigtig fin fugt til huden. Jeg oplever ikke at fedte op i løbet af dagen og samtidig craver min hud ikke fugt når jeg vågner om morgenen efter brug. Jeg har ikke oplevet, at cremen har tilstoppet mine porer, givet mig urenheder eller på nogen måde irriteret min hud.

Min hud har været jævn i teksturen og silkeblød i den periode jeg har testet cremen fra Xellence her. Det er faktisk længe siden at jeg har fundet så intenst fugtgivende en creme! Den er let nok til at fedtet hud kan bruge den, men fugtgivende nok til at en tør hud også kan få gavn af den. Jeg har faktisk ikke haft brug for et fugtgivende serum under cremen, hvilket ellers er gået hen og blevet et must for mig. Jeg kan godt lide, at den også fungerer som øjencreme, og jeg har ikke oplevet de små ujævnheder omkring øjnene som nogle øjencremer kan give. Jeg er alt i alt super tilfreds med performance, design og konsistens. Det eneste minus er prisen; jeg synes at cremen er lidt i den dyre ende, men til gengæld får man også rene ingredienser af høj kvalitet og en creme som går langt på literen.

Hvis du er til luksushudpleje, smukt design og naturlige ingredienser vil du elske denne creme; den går til alle hudtyper, er dejlig mild mod huden og en super fin all-round creme. Den får en varm anbefaling herfra, men den kan godt gå hen og blive et dyrt bekendtskab, hvis du ligesom jeg falder for den. Cremen kan bl.a. købes på Xellences webshop her.

 

xx Cecilia

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com