AnmeldelserBeauty

CLINIQUE SUPERDEFENSE NIGHT

By 09/08/2016 januar 16th, 2017 No Comments

Jeg har ikke altid været lige flink mod Clinique hudpleje – nærmere bestemt deres 3-trins-system, som jeg personligt ikke er fan af. Det synes jeg ikke er helt fair, når man tænker på, hvor mange fantastiske formler mærket ellers byder på! En af dem, har jeg en anmeldelse af i dag. Jeg har testet deres nye Superdefense Night creme, som jeg faktisk har brugt helt op!

En super ting ved Clinique er, at alle produkterne er parfumefri. Jeg synes duft i beautyprodukter kan være rigtig lækkert, men samtidig kan det virke hudirriterende, hvilket jeg helst vil undgå. Cremen her dufter således helt neutralt. Den henvender sig til kombineret til fedtet hud ifølge Clinique selv, men jeg vil mene, at normale hudtyper, som jeg selv har, også sagtens kan bruge den! Cremen er medium-tyk i konsistensen og jeg er glad for, at den ikke er på gel-form (geler plejer aldrig at levere nok fugt til mig personligt). Den findes også i en version til tør hud her. Cremen kommer i en typisk Clinique indpakning med grøn dåse og sølv låg, som jeg synes er rigtig pænt.

Superdefense er til dem, som oplever de første tegn på ældning af huden eller dem, som gerne vil begynde virkelig at beskytte sin hud. Cremen leverer på flere fronter; den virker hudbeskyttende, hudforbedrende og fugtende. Den er proppet med en masse seje ingredienser. For at nævne nogle af de hudbeskyttende har vi:

  • Ergothionin, som er en aminosyre med antioxidativ virkning. Den findes naturligt i kroppen og hjælper bl.a. med at beskytte mod forurening. Kæmpe ja tak, hvis man bor i byområder!
  • Vitamin E og C – efterhånden musthaves i alle mine hudplejeprodukter. De er begge antioxidanter, og vitamin C virker desuden let udjævnende på hudtonen.
  • Rosmarin ekstrakt er også at finde i cremen. Det har efter sigende en styrkende virkning på hudens barriere. Jeg var lidt skeptisk over denne ingrediens, da jeg frygtede at den måske kunne irritere min hud. Det har jeg heldigvis på ingen måde oplevet!

Udover de præventivt virkende ingredienser som nævnt ovenfor, indeholder cremen også en række ingredienser som modvirker de alderstegn og skader der allerede er i huden.

  • Micrococcus Lysat hjælper med at udjævne fine linjer og rynker.
  • Grønt alge ekstrakt og et par andre ingredienser hjælper med at booste collagenproduktionen.
  • Hvedeprotein og sojaprotein giver huden fylde

Derudover indeholder cremen plantesmør som fugtgivende ingrediens og ekstrakt fra Broget Salvie, som har evnen til at genopbygge hudens lipider, der bl.a. hjælper med at holde på fugten i huden. Alt i alt en rigtig spændende kombination af ingredienser, som retfærdiggør cremens pris, der ligger i den høje ende.

Egentlig er cremen anbefalet til aftenbrug, men jeg har faktisk brugt den både morgen og aften – det er der intet i vejen for. Du kan blot toppe den af med en SPF, hvis du ønsker det! Den fungerer sublimt under makeup, og laver ikke en underlig tekstur på huden, hvilket mange – særligt silikonetunge – cremer har tendens til. Min hud har set  pæn ud mens jeg har brugt den. Den har været blød, gennemfugtet og fuld af glød. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har skippet foundation så ofte. Jeg er virkelig imponeret over cremen, og den har givet mig lyst til at teste mere fra Clinique!

Jeg håber ikke dette indlæg har lydt som en reklame fra et tilfældigt dameblad – jeg er virkelig bare imponeret, hvilket er længe siden på hudplejefronten! Sidste rave af denne kaliber, var da jeg anmeldte en creme fra Phytomer tilbage ved årsskiftet.

Jeg håber at anmeldelsen har været til gavn hvis du leder efter en sublim creme til at bekæmpe eller udsætte de første alderstegn. Denne er i hvert fald en varm anbefaling!

Cremen kan købes her.

xx Cecilia

* Indeholder affiliate links

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com