AnmeldelserBeauty

IS CLINICAL COPPER FIRMING MIST

By 14/08/2016 januar 16th, 2017 No Comments

Jeg har det med dyr hudpleje som med chips; jeg kan aldrig få nok. En af de nyere tilføjelser til min hudplejesamlings dyre ende er fra iS Clinical. Der er tale om deres Copper Firming Mist. Til den nette sum af 370 kr, kan vi godt blive enige om, at den ligger på grænsen til at være latterligt dyr. (Omregnet til chips, kunne jeg få 17 poser af min yndlingsvariant for samme pris, så set i den kontekst, er det jo ikke så galt, vel?). Derfor tænkte jeg, at jeg i dag ville anmelde produktet for Jer – anmeldelser af dyr hudpleje synes jeg personligt er noget af det mest hjælpsomme!

Stjerneingrediensen i produktet er en carboxylsyre, der hedder Copper PCA (Pyrrolidone Carboxylic Acid). De, som kender lidt til kobbers kemi ved, at det er en ægte farvekamæleon, alt efter hvilken forbindelse den indgår i. I dette produkt er det blåt, så væsken har en smuk farve, man dog ikke ser andet end hvad der samler sig omkring spray-funktionen.

Kobber har ekstremt mange fordele at bruge i hudpleje;

  • Det virker afbalancerende på huden og kan reducere sebum-produktionen
  • Det virker collagen-boostende og dermed anti-ageing
  • Det virker som en antioxidant
  • Det reducerer hudirritation og inflammation

Som I kan se, er der tale om en ægte multi-tasker af en ingrediens og min hud elsker den! Jeg er faldet pladask for denne ansigtsmist, som jeg bruger både morgen og aften. Jeg har på nogle sider læst, at det måske er lidt for meget, men jeg har ikke haft problemer og kan stadig se en effekt.

Produktet er utrolig let på huden og føles præcis ligesom vand. Spray’en sprayer en fin, jævn mist og skal kun holdes nede et par sekunder for at dække hele ansigtet. Jeg bruger misten som min toner og følger op med serum og creme. Produktet er parfumefrit, og jeg har ingen hudirritation oplevet overhovedet (hvilket også ville være mærkeligt…).

I den tid jeg har brugt produktet, har det kraftigt reduceret min rødme, bundet fugten i min hud og forebygget urenheder. Jeg har været inde i en super hudperiode – den har set bedre ud end nogensinde! Jeg tilskriver ikke dette produkt hele æren, men det har bestemt bidraget til en sund og fin hud. Jeg kan kun komme på to negative ting ved dette produkt; den første er, at det er lidt lang tid om at tørre på huden – men det kan jeg sagtens tilgive. Anden drawback må være prisen! Selvom jeg vurderer, at det vil tage mig ca. 3 måneder at bruge produktet op, synes jeg godt nok det er dyrt! Jeg ville elske at finde et billigere alternativ, men lige nu er jeg hooked på denne spray. Indpakningen er perfekt til at holde ingredienserne friske og min hud elsker den, så jeg giver den en kæmpe anbefaling, hvis du er til luksus hudpleje!

Produktet kan købes her og hos iS Clinical forhandlere rundt om i landet.

xx Cecilia

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com