Beauty

LOOKFANTASTIC BEAUTYBOX AUGUST ’16 | #LFBESTOFBRITISH

By 15/08/2016 januar 14th, 2017 No Comments

Oh man… Jeg har lige opdaget et nyt, vanedannende koncept for skønhedsnørder; Lookfantastics beautybox! Jeg har før skrevet om beauty boxes her på bloggen, og elsker konceptet med, at man kan prøve en masse produkter hver måned og hele tiden blive præsenteret for nye produkter.

Lookfantastics Beautybox er ikke en nyhed, men jeg har ikke prøvet den før nu, hvor de tilbød at sende mig den. Lookfantastic er nok den skønhedsside jeg har shoppet mest fra gennem tiden, og jeg elsker deres udvalg af især nichebrands. Derfor havde jeg også forventninger til at boksen ville indeholde sådanne produkter – og jeg blev ikke skuffet!

Månedens tema er Britiske mærker, og boksen hedder #LFBESTOFBRITISH. Kan vi lige snakke om indpakningen et øjeblik? Den kasse er jo to die for! Jeg har den allerede stående på hylden og fyldt den op med fine rejsestørrelser. Det er for mig en kæmpe bonus når beauty præsenterer sig flot.

Sammen med boksen modtog jeg et eksemplar af ELLE Magazine, hvilken er en sød gave at få med ved oprettelse. I boksen ligger der et mini-magasin / brochure, som indeholder information om månedens produkter samt små-artikler om udvalgte ingredienser, britiske tendenser m.v. Virkelig fint touch!

Denne måneds boks indeholdt 5 deluxe størrelse produkter;

REN Flash Difference Anti-pollution Mist
Super on- trend produkt, der bekæmper forurening. Jeg havde hverken prøvet eller hørt om produktet før, men elsker REN så kan ikke vente med at teste det!

RENU Lip and Eye Active Lift
En øjen- og læbecreme i ét, med en opstrammende effekt. Sjov kombination jeg ikke har set før og jeg er snart løbet tør for øjencreme, så det passer helt perfekt!

Blossom and Blossom Rejuvenating Facial Spritz
Endnu en ansigts-mist. Måske lidt meget med to af slagsen i samme boks, men ok. Den lover at opkvikke huden og give den et boost af energi og glød. Det kan man jo altid bruge.

Percy & Reed Wonder Balm
All-round leave-in produkt fra Percy & Reed. Det lover at fugte, mindske frizz og forberede håret på yderligere styling. Jeg kan rapportere, at det dufter skønt!

Balance Me Congested Skin Serum
Serum fra naturbrandet Balance Me. Det lover at virke beroligende, antibakterielt og at fjerne tilstopning af hudens porer.

Bee Good Vanilla and Honey Lip Balm
Læbepomade, der dufter sødt af vanilje og honning. Indeholder britisk bivoks (der kan man bare se) og lover at fugte læberne intenst.

Alt i alt er jeg rigtig imponeret over denne beautybox! Jeg føler mig faktisk inspireret, hvilket nok er en kombination af den skønne indpakning, det gennemførte koncept og produkter, jeg aldrig har hørt om før. Well done, Lookfantastic!

Hvis du har lyst til at prøve boksen selv, kan du melde dig til her. Der er forskellige abonnementer at vælge imellem, alt efter hvor længe man har lyst til at binde sig!

xx Cecilia

*Indeholder affiliate links

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com