Beauty

FORKÆLELSE HOS L’ORÉAL

By October 3, 2016 No Comments

Ciao guys!

Long time, no see herfra! Jeg prøver virkelig at få gang i bloggen igen som en del af en ny content-plan jeg er ved at lægge for min blog og Youtube. Jeg elsker at blogge, men har altid følt, at jeg måske ikke helt er god nok? Det er egentlig åndssvagt, for jeg får masser af dejlig feedback på mange af mine indlæg. Lad mig vide, hvilke blogindlæg I gerne vil se flere af her på siden! Jeg har gang i et redesign også, så det hele skulle gerne køre mere smooth om en måneds tid.

Anyways, jeg tænkte, at jeg ville dele lidt billeder fra fredagens forkælelses-session med L’Oréal med Jer. De holder sådan nogle “All About You Fridays” for et par af deres influencers med nogle måneders mellemrum. Der er vi så heldige at få lov at komme op i deres smukke salon, som ligger på Havneholmen. L’Oréal har alle sine kontorer derude og de har hele den øverste etage dedikeret til events, salon og mødelokaler. Udsigten er vild!

Jeg fik klippet mine spidser, hvilket var hårdt tiltrængt. Derudover er jeg blevet helt vild med balayage, som er en form for hårfarveteknik, der ser super naturlig ud. Lidt som om håret naturlig er blevet lysnet af solen. Man kan vel kalde det en Ombré 2.0. Teknikeren, som lavede det på mig, havde virkelig styr på sit shit og han var SÅ sjov! Jeg er vild med resultatet og kan godt lide, at mit hår er lidt lysere igen. Hvad synes I? Kan klart anbefale at prøve balayage hvis I går og overvejer, hvad der skal ske med Jeres hår som det næste!

Jeg er forresten gået i gang med at teste det nyeste skud på Pro-Fiber stammen; deres Re-Create serie, som er til fint, skadet hår. Jeg vender tilbage, når jeg har dannet mig en holdning omkring produkterne!

Rigtig god mandag til alle derude – håber I får en fantastisk uge!

xx Cecilia

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com