AnmeldelserBeauty

CHEAP & CHEERFUL | YVES ROCHER SENSITIVE VÉGÉTAL

By 10/10/2016 januar 16th, 2017 No Comments

Ciao bellas!

I dag skal det handle om budgetvenlig hudpleje. Har har en tendens til oftest at anmelde dyr hudpleje. Måske af den årsag, at jeg tænker, det er mest hjælpsomt da man gerne vil være sikker på, at et produkt er godt inden man bruger mange penge på det. Det skal dog ikke betyde, at billig hudpleje helt bliver skubbet i baggrunden og derfor har jeg løbende tænkt mig at teste produkter fra den mere prisvenlige ende af skalaen og forhåbentlig finde nogle fantastiske produkter!

I dag skal det handle om franske Yves Rocher. Det er et brand jeg har kendt til i mange år, men ikke prøvet så meget fra. På det sidste har jeg testet to produkter fra deres Sensitive Végétal-serie, der er til sart, tør og irriteret hud. Produkterne er uden parfume og desuden baseret på en række naturekstrakter, så de har efter min mening en meget moderne appel. Lad os se nærmere på dem!

** OBS! Yves Rocher kører lige pt. et tilbud med 2 hudplejeprodukter for 179 kr. her hvis I vil prøve disse. Så der er god rabat at hente! Jeg så det lige på deres hjemmeside, men ved ikke hvor længe tilbuddet kører **

Yves Rocher Sensitive Végétal Intense Soothing Concentrate, 149 kr

Et serum til 149 kr? Billigt! Et virkelig godt serum til 149 kr? Fantastisk!
Jeg er vild med produktet her og synes det er lidt af et budgetfund. Serummet er som sagt parfumefrit og meget let i konsistensen. Det minder faktisk om en fugtgivende primer eller en let creme. Det kommer i en super funktionel indpakning med en pumpe, som doserer helt perfekt. Beholderen er lufttæt, hvilket gør, at produktet holder sig friskt.

Serummet trænger nemt ind i huden og efterlader en let følelse af, at der er nogle olier i. Det virker en smule kølende og faktisk meget beroligende! Det er ikke det mest intense fugtserum jeg har prøvet, men efterlader hverken min hud tørstende eller tør. Jeg føles heller ikke stram i ansigtet når jeg vågner om morgenen. Jeg har brugt serummet morgen og aften og oplever ikke, at det fedter mig op i løbet af dagen.

Det har ikke irriteret min hud (heldigvis, kan man sige…) og jeg oplevede klart en reduktion i mængden af rødme i huden! Jeg er faktisk virkelig imponeret over dette produkt og vil klart anbefale det til alle, som døjer med en følsom hud, parfumeallergi eller rødme. Det tager ikke intens rødme eller rosacea, men det hjælper med at berolige huden rigtig fint. Faktisk synes jeg, at alle kan bruge dette serum, fordi det bare leverer en pæn mængde fugt på en mild måde. Rigtig godt produkt, som jeg er glad for at have fundet!

Serummet kan købes her.

Yves Rocher Sensitive Végétal Soothing Moisturizing Cream, 109 kr
Cremen som kommer i samme serie fungerer også rigtig fint. Den er lidt til den tykkere side, men føles ikke tilstoppende på huden. Den har en lille smule silikone-feel når man rører ved den, men trænger uden problemer ind i huden, så det generer mig ikke.

Cremen her leverer også en pæn mængde fugt, men uden at være ligeså intens som serummet. Jeg synes igen godt om dette produkt og har heller ikke oplevet hudirritation ved brug. Den er i øvrigt rigtig god at bruge under makeup, da den nærmest tørrer mat på huden. Jeg er ret vild med designet på dette produkt og synes, at det ser dyrere ud end det er. Den lyserøde detalje står rigtig godt til det hvide låg og den hvide creme. Det er altså for mig et kæmpe plus, at produkter ser godt ud – især når der er tale om budgetprodukter synes jeg godt det kan være svært at finde produkter, der både er funktionelle og pæne til en god pris! Det får man her, og det virker måske lidt overfladisk, men jeg synes at ens hudplejeritual skal forbindes med selvforkælelse og her spiller indpakning altså en rolle.

Igen en creme der efter min mening henvender sig til de fleste. Hvis du har meget tør hud, har du måske brug for noget mere intenst men alle andre hudtyper tror jeg vil holde at produktet her!

Cremen kan købes her.

Jeg er rigtig glad for at have opdaget begge disse produkter. De virker upåklageligt sammen, men hvis jeg skulle vælge en favorit er det serummet. Dog kan du ikke gå galt i byen ved at investere i begge ting. De sikrer en grundlæggende god fugtbalance i huden på en mild måde. Kæmpe thumbs up, Yves Rocher! Jeg har tænkt mig at give dem til min lillesøster, som har den tørreste og sarteste hud med rødme – jeg tror hun vil elske dem!

Hvad kan I anbefale af billig hudpleje jeg skal teste som det næste?

xx Cecilia

* Indlægget indeholder affiliate links

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com