Uncategorized

Velkommen Til!

ENDELIG er den her! Min nye blog! Jeg har haft den undervejs i rigtig lang tid efterhånden og er  glad for resultatet. Hvis du kommer lige fra min seneste video på Youtube ved du, at jeg har gang i en større relaunch af alle mine sociale medier. Min Instagram og Youtube har især fået en overhaling og jeg er gået fra at blogge under aliasset NordicBeautySecrets til Cecilia Demant. Alt det kan du høre meget mere om i videoen.

Jeg ville bare lige byde kort velkommen til sitet her! Det nye layout har gjort, at jeg er langt mere motiveret for at blogge, og jeg har simpelthen skrevet  mange indlæg, der bare venter på at blive offentliggjort. Siden her vil i høj grad være dedikeret til mere nørdede skønhedsanmeldelser, som ofte bliver lidt for tunge til video. Jeg vil også have fokus på lifestyle og mode-indhold, da det er et område jeg gerne vil give mig mere i kast med på blogging-fronten.

Som altid er jeg super interesseret i at høre, hvad I gerne vil se fra min hånd af. I er altid velkomne til at smide en kommentar – jeg læser dem alle.

Siden her er lavet af en virksomhed der hedder Primesystems, og jeg vil lige give dem en kort anbefaling med på vejen. De har simpelthen været så gode til at lytte til alle mine mere eller mindre flyvske idéer og få omsat dem til praksis. Benjamin, som har været min webdesigner, har arbejdet utrætteligt på at skrue sitet sammen, svaret beskeder på kritiske tidspunkter og er virkelig god til at get shit done. Hvis du står og mangler en dygtig webdesigner, kan jeg klart anbefale at kontakte ham her: kontakt@primesystems.dk – hans navn er Benjamin Prehn.

Jeg håber I har lyst til at følge med her på bloggen fremadrettet, og jeg kan ikke vente med at smide en masse nyt indhold op!

xx Cecilia

Join the discussion 3 Comments

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com