Lifestyle

Fem Lifestyle Favoritter

By January 18, 2017 No Comments

Ciao all!

I dag skal det handle om lifestyle-favoritter. Jeg har for tiden 5 lækre ting, jeg er helt obsessed med og tænkte derfor, at jeg ville dele dem med Jer.

B&O Play Headphones
Jeg har altid elsket store headphones og har haft mange forskellige gennem tiden. Jeg har en idé om at jeg ser vildt smart/artsy/hip-hop-esque ud med dem på (hvilket garanteret ikke er tilfældet, men whatever). Disse fra B&O Play tager dog prisen som de lækreste og smukkeste headphones jeg nogensinde har ejet!

Jeg har haft kig på B&O Play headphones i flere år og har endelig fået fingrene i det perfekte par; H8. Muldvarpegråt lammeskind og messingfarvet aluminium? Ja tak! De er simpelthen så flotte og jeg ser dem i ligeså høj grad som en accessory som en høretelefon. Jeg synes endda de er cool bare at have hængende omkring halsen. Lige præcis denne model fås desværre ikke længere da det var en limited edition, men de har en masse andre fede farver – især er “deep red” farven to die for. De føres her og i B&O butikker landet over.

 

Sandra Willer sovemaske
Jeg har en ny obsession. Sovemasker. Af en eller anden årsag er min lejlighed en hovedbanegård af søskende og kæreste, som alle har forskellige døgnrytmer i forhold til mig. Jeg har også den uheldige vane at vågne ca. en halv time inden mit vækkeur faktisk ringer, og på det tidspunkt er det som regel begyndt at lysne udenfor. For at falde hurtigere i søvn efter en vækning af indre ur/kæreste i bad/søsters føntørrer, tyer jeg en sovemaske. Sandra har været så sød at give mig disse fra sin kollektion med Missya. De er ikke i butikkerne så længe endnu, men kan stadig fås online bl.a. her. Ellers will any sovemaske do!

Dyrberg Kern Pennika armbånd
Let’s talk jewelry! Jeg var så heldig at få disse to armbånd fra Dyrberg Kern – et af mine favorit smykkemærker – i julegave. Jeg forsøger at gå med flere smykker og synes at disse er classy og fine. Jeg elsker den nude og den brune farve sammen, og de går simpelthen til alt!

Fås her. (Affiliate)

Louis Vuitton Monogram Shawl
Min julegave fra mig selv til mig selv er et stort hit. Jeg er glad for mit køb, selvom det bestemt er i den dyre ende. Det smukke tørklæde består af silke og uld, hvilket gør det brugbart om vinteren såvel om sommeren. Den smukke, dybrøde farve pepper ethvert halvkedeligt outfit op og jeg synes bare det ser hammer eksklusivt og lækkert ud. Og så er det så stort, at det kan styles på et utal af måder. Love!

Det kan købes på Louis Vuittons webshop her, men det er faktisk billigere at købe det i den fysiske butik i København.

“Mette Blomsterbergs Bedste”
Ok, virkelig random favorit, men jeg elsker at lave mad og synes egentlig, at jeg er ret decent til det. Desværre er mine bage-skills mangelfulde. Mildt sagt. Derfor har jeg på det seneste hentet inspiration hos Mette Blomsterberg, som har lavet denne kogebog fuld af skønne opskrifter på bagværk. Jeg bliver aldrig den store kagespiser, men jeg elsker brød og udvalgte cookies. Jeg kan rapportere, at luciabollerne fra bogen har været en stor succes og at jeg agter at kaste mig over ingefær cookies som det næste!

xx Cecilia

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com