BeautyLifestyle

Natural Beauty Bar

By January 19, 2017 85 Comments

Forleden var jeg inviteret til morgenmad hos Magasin i anledning af, at de netop har lanceret konceptet “Natural Beauty Bar”. Det er en hel sektion i skønhedsafdelingen dedikeret til all things “healthy beauty”. Vi fik en grundig gennemgang af, hvad afdelingen byder på, mens vi spiste en skøn og sund morgenmad, proppet med superfoods, som var morgenens buzzword.

Natural Beauty Bar handler om at blive smuk indefra. Det er til kvinden, som gerne vil gøre lidt ekstra for sin krop, men uden det bliver for fodformet og helse-agtigt. I afdelingen finder du en lang række kosttilskud; både vitaminer i alle varianter men også en masse fede nicheprodukter som superfoods to-go, sunde protein og snack barer og sågar kosttilskud der hjælper den ydre skønhed på vej. Fælles for det hele er, at det kommer i en lækker indpakning og med masser af vejledning bag.

Jeg har altid selv været nysgerrig på dette emne, men har altid følt det er meget alt eller intet, når det kommer til sundhed. Jeg kan godt lide, at Magasin understreger, at Beauty Baren er for folk på alle sundhedstrin – både dem, som er all in, men også de, som kun har en interesse og måske bare leder efter et eller to kosttilskud til at forbedre deres hverdag (læs: mig).

Fordi vi er sådan nogle hammer-forkælede bloggere til disse events, er vi heldige at få goodiebags med lidt forskelligt med hjem og prøve. I denne omgang har jeg fået lov at udlodde den samme goodiebag til én af Jer derude! I kan se indholdet her på billedet, men der er mulighed for at vinde; et kosttilskud som øger kollagenindholdet i huden, the som giver huden glød (og bare smager skide godt), frugt- og nøddebarer til at snacke på samt en masse små superfood to-go poser.

Hvis du har lyst til at deltage i konkurrencen om at vinde de mange lækre ting, skal du blot skrive en kommentar til dette blogindlæg hvor du fortæller, hvilke typer indlæg du bedst kan lide at læse på blogs og hvad du gerne vil se fra mig af fremover. Jeg er stadig ved at finde min stil her på bloggen, så det betyder uendeligt meget med inputs fra Jer! Jeg vil jo gerne lave indhold I har lyst til at læse. Forresten; alle kommentarer skal godkendes inden de bliver offentliggjort, så don’t panic hvis din kommentar ikke er online med det samme. Jeg finder vinderen om en uge og kontakter vedkommende ved at svare på kommentaren.

xx Cecilia

Join the discussion 85 Comments

 • Tricia Larsen says:

  Hej Cecilia.
  Jeg vil vildt gerne vinde den giveaway, da jeg gerne vil prøve nogle sundere ting, da jeg er ret ked af hvordan min krop ser ud og vil gerne ændre på den. Derfor vil jeg lige fortælle om, hvad jeg synes du er fantastisk god til.
  Jeg er helt vildt med at få inspirationer til forskellige ting, med de blogindlæg du laver. Blandt andet prøver jeg ofte de produkter du beskriver positivt. Er bare generelt specielt glad for de ting du laver. Læser generelt altid dine blogindlæg og er helt vild med din youtube kanal. Så bliv ved med de ting du laver! Du er super god.
  Kys fra mig

  • Maya Andresen says:

   Hej girl 🙋🏼. Jeg er helt vild med blogs der omhandler mode og skønhed. Men jeg kunne godt tænke mig fra dig, at du måske engang imellem tog nogle lidt dybere emner op. Såsom problemer i vores samfund. Du er en super god youtuber og det er hovedsagligt derfra jeg kender dig. Derfra ved jeg også at du er en meget intelligent pige at høre på, du er en man lytter til og sådan tror jeg du ville kunne komme ud med mange budskaber. Knus Maya ❤️

  • Frida says:

   Jeg kan rigtig godt lide at se anmeldelser af hudplejeprodukter jeg synes at du giver en tilpas mængde info om produktet og jeg er ikke selv helt skarp på det

 • Maja Bergman says:

  Hej Cecilia!
  Jeg læser ikke super mange blogs, men vil gerne begynde på det!
  Det kunne være fedt hvis du ville lave nogle indlæg med madlavning? F.eks. opskrifter på kager eller andet mad. 🙂

 • Maja Roholm Nielsen says:

  Hey Cecilia!

  Jeg synes generelt alle dine indlæg er meget inspirerende, især de beauty relaterede, så dem vil jeg fortsat gerne se flere af, da jeg virkelig er fan. Men det kunne også være fedt, hvis du begyndte at lægge flere fashion relaterede ting op. Jeg vil personligt gerne se ting på budget, hvor du så indsætter f.eks. 10 tasker, sko eller what so ever ind, som ikke koster det store og putter links ind til hvor tingene kan købes henne. Jeg vil også gerne se fashion ting, som du køber/har købt og så evt. styler. Jeg kunne desuden godt tænke mig at se flere indlæg om mad evt. ideer til sunde og nemme retter eller snacks.

  Glæder mig til at se og læse nye indlæg fra dig i fremtiden!

  Kh. Maja Roholm Nielsen

  • Maja Roholm Nielsen says:

   Jeg vil også tilføje, at det kunne være lækkert at se boliginspiration med forskelligt interiør, da jeg er flyttet hjemmefra og elsker inspiration til indretning.

   Kh. Maja Roholm Nielsen

 • Tine says:

  Hej Cecilia

  Først stort tillykke med dit nye udtryk både her på bloggen og på Youtube. Det er lækkert,feminint og mere modent. Hvilket stemmer super godt overens med dig.
  Ideer til indlæg eller videoer:
  -Elsker når du nørder igennem og går i detaljen med et produkt.
  -Hvordan var processen og tankerne omkring at starte eget firma ?
  -Flere Beauty basis
  -Hvilke pensler fungere, og hvilke er et must at eje.
  -Spændende at se dine tøj køb, men gerne mere med hvordan du styler dem.

  Ville da være en lækker præmie at vinde. 😉

  Tak for super god og brugbar information og underholdning både her og på Youtube.

 • Caroline Andersen says:

  Hej Cecilia.
  Blogindlæg som jeg virkelig elsker at læse er indlæg som f.eks. Opskrifter på sunde alternativer, så som sunde boller, sunde kager, sunde smoothies og sådan noget i den stil. Jeg kan også rigtig godt lide indlæg hvor man høre om andmeldelser på produkter som du enden virkelig har elsket og hvad de har gjordt godt for, eller produkter som du har været skuffet over. En smule ligesom dine “Elsker-Hader-Tester” videoer, bare en smule mere specifikke hvor man kan gå lidt mere i dybten med ét bestemt produkt.
  Elsker virkelig din Youtube kanal, og jeg synes dine videoer er rigtig gode<33

 • Christine says:

  Nørdede beautyindlæg 🙂

 • Maria says:

  Hej fantastiske Cecilia 🙂

  Jeg elsker at se dine anmeldelser på skrift, da jeg godt kan lide når du bliver lidt nørdet og deler ud af din viden og erfaring. Det vil jeg sygt gerne se mere af i fremtiden. Jeg håber også at du måske kunne lave en ny hår routine, og lidt generelt info om sulfater, hvor ofte bør man vaske hår osv, og hvad din mening omkring alt det er 🙂
  Alt det bedste til dig, og lækkert design med den nye blog !

 • Dilara Ince says:

  Hej Cecillia vil sige, at jeg elsker at følge med både her og på Youtube. Jeg kan rigtig godt lide når du laver anmeldelser på hudpleje og har mange gange købt og brugt det som du har snakket 🙂

 • Lærke Brink Tangaa-Andersen says:

  Jeg kan godt lide at se fashion og makeuppictutorials.

 • Maja Nørgaard Jepsen says:

  Hej Cecillia

  Jeg elsker dig virklige meget og jeg elsker at følge med i dit liv. Du er en super sej piger som har givet mig mod på at springe ud i nogle forskellige ting. Jeg er lige nu i gang med at få lavet mit værelse om. derfor ville jeg elsker at læse og se mere om bolig pga du har sådan en fed stil ellers er jeg også glad for at læse omkring Beauty nu når jeg selv er stor fan af makeup. Du har givet mig stor inspiration med både kost, bolig og ikke mindst beauty. Håber jeg bliver den heldig vinder for jeg prøver lige nu at blive sunder 🙂

  Hilsen Maja

 • Kathrine J says:

  Rigtig god indlæg, jeg tager lige fortiden Oskia pure MSM, som jeg føler der virker rigtig godt for min hud, det eneste minus er at pillerne er ret store (i hvertfald for mig)😊 Jeg elsker bl.a. at læse blogindlæg som den her, blogindlæg hvor man får nyttige fif og ideer til at ens hverdag bliver lidt letter (både beauty, bolig og andet) – generelt blogindlæg, hvor man får inspiration og blogindlæg hvor man kommer lidt ned i dybden med beautyindholdet😊

 • Marie Andersen says:

  virkelig lækker konkurrence!
  jeg ville elske at se flere blog indlæg omhandlende lifestyle og bolig.

 • Marie k says:

  Jeg elsker at se diverse collager med fx forårs-musthaves. Bliver altid så inspireret! <3

 • Ea Christina Willumsen says:

  Mere nørdet hudpleje kunne være super fedt! 😀 måske nogle blogindlæg om specifikke ingredienser, der går igen i mange hudplejeprodukter og hvordan de virker. Det ville jeg i hvert fald læse! 🙂

 • Mathilde says:

  Kunne godt tænke mig, at læse blogindlægs hvor du anmelder en masse forskellige ansigtscremer til forskellig hudtyper og så elsker jeg at læse, når du anmelder forskellige beautyprodukter og ligger billeder ud af dine outfits <3

 • Mark says:

  Jeg elsker inspirerende og motiverende indlæg, der omhandler fremtidsplaner og lignende!

 • Matilde Jensen says:

  Det ville være så lækkert med en masse anmeldelser af diverse beautyproduker – meget gerne hårplejeprodukter :))

  Ellers generelt en masse indlæg om inspiration til interiør, outfits mm.

  Btw, super lækkert look din blog har fået – jeg er vild med det!

 • Lærke B says:

  Små hverdags glimt er noget så hyggeligt at læse/se.
  Jeg er helt ny her på din blog – her er dæleme pænt:)

 • Anna Hansen says:

  Jeg kan bedst lide indlæg omhandlende mode, nye produkter eller skønne anmeldelser, som du allerede mestrer 🙂 Noget med nye mode-tendenser kunne også være spændende, evt. med nogle collager af ting, som du har planer om at købe osv.

 • Ting Si says:

  Hej 🙂
  Super fed konkurrence og jeg synes virkelig du gør det godt!
  Kunne helt klart godt tænke mig at læse flere blog indlæg om beauty, anmeldelser og hauls og måske tips og tricks til makeup looks. Det kunne være rigtig fedt

 • Frida Rasmussen says:

  jeg kan godt lide i idéen om, at bloggen kan være både et mere hurtigt og overfladisk sted, men samtidig også et sted, hvor man kan finde dybdegående indlæg, der nørder igennem med sit emne

 • Laura Nørr Nielsen says:

  Hej Cecilia!
  Tak for en lækker giveaway og tillykke med din nye (og iøvrigt virkelig fine) blog!
  Generelt elsker jeg alle dine blogindlæg og vlogs, fordi du altid er super glad og energisk, og det gør bare det super fedt at følge med! Men hvis jeg absolut skal vælge så elsker jeg faktisk når du har lavet samarbejde med Magasin-videoer, videoer med dine søstre og også videoer hvor du tester nye produkter!
  Knus her fra!

 • Emilie Andersen says:

  Uha det ville være lækkert med lidt ekstra lækkert og spændende nye tilskud til livstilen 😄
  Jeg er vild med dine produktanmeldelser, især når du bliver lidt ingrediens-teknisk. Meget mere af det tak! ❤

 • Hej Cecilia. kunne godt tænke mig at vinde fordi. at jeg gerne vil prøve en ny og sundere livsstil. De blog indlæg jeg selv elsker at læse er nogen anmeldelser af make up. Bare anmeldelser generelt. syntes jeg er fedt at læse. Din blog er helt fantastisk så bare fortset med det du laver det er nemlig fedt og af god kvalitet. Knus Emma en stor fan af din Youtube kanal og blog

 • Nina Johnsen says:

  Hej Cecillia!

  Sikke dog en lækker konkurrence!
  Jeg tror egentlig bare, at jeg vil benytte lejligheden til at sige tak for en god blog og en fantastisk youtube kanal! Du er så skide dygtig!

 • ida says:

  Hej!
  Jeg vil gerne se mere boligindretning, da jeg selv står og skal til at flytte hjemmefra.
  Generelt er jeg bare vild med den alsidighed du havde på den gamle blog, med dybdegående indlæg med hudpleje (selvom jeg ikke går så meget op i lige dét), ny testning af makeup i alle prisklasser og tøj styling.
  Det samme gælder din youtubekanal. Jeg er vild med de mange forskellige emner 🙂

 • Karen Fürst Sørensen says:

  Hej Cecilia :))
  Først og fremmest synes jeg at det er super fedt at du laver en give-away <3
  Jeg har før i tiden ikke vidst, at du har haft en blog, men da jeg lige har siddet og set dit haul fra Magasin, blev jeg opmærksom på det. Det ser ud til at være en rigtig fin blog , som jeg glæder mig til at følge med i fremover.
  Når jeg læser blogs, handler de for det meste om fashion eller boligindretning. Jeg elsker at få inspiration til nye outfits eller nye indretnings-muligheder til mit værelse. Nå men, jeg vil elske hvis du kunne nye blog-indlæg om bl.a. fashion, eller bare i det hele taget lifestyle, især noget om træning og sundhed. Det kunne være super fedt 🙂
  Knus og Kram Karen <33

 • Elsker de indlæg du laver, men elsker mest make-up/tøj og bolig 😀
  Så fortsæt du bare med det 😀

 • Emilie Dalhoff says:

  Hej Cecilia!
  Mega fed konkurrence – elsker konceptet med natural beauty. Jeg synes især, at kosttilskudet og theen lyder spændende, og dette er noget, som jeg gerne vil prøve, da jeg selv ønsker mig en mere ‘perfekt’ og glødende hud.
  Jeg har fulgt med på din youtubekanal og blog i mange år, og jeg kan rigtig godt lide, når du laver fashion relaterede indlæg, da de inspirerer mig. I fremtiden kunne det være super fedt at se flere indlæg, hvor du giver inspiration til mad, som man kan lave. Det kunne for eksempel være opskrifter på nemme hverdagsretter eller snacks.
  Glæder mig til at følge med i fremtiden!

 • maibritt jeppesen says:

  jeg er vild med mode indlæg 🙂 og så er jeg helt vild med budget tips på make-up fronten 🙂

 • Simone says:

  Det er super fedt, at du har en masse forskellige typer af indlæg – så bare bliv ved med det. Anmeldelser er også super dejligt, men det ville være fedt, hvis de handlede om flere produkter ad gangen end bare et par stykker. Du kunne f.eks. skrive om temaer som gode produkter til vintertør hud, gode produkter, hvis man har akne eller gode sera. Det ville være fedt med flere indlæg om bolig og fashion 🙂

 • Julie Heilberg Fischer says:

  Hej Cecilia. Jeg er især glad for dine beauty anmeldelser. Det jeg er glad for ved dine beauty anmeldelser er, at du forklare om ingredienserne og deres virkning, fordele og måske ulemper. Jeg har lært meget om kemi i vores beauty-produkter via dig (Især på din Youtube-kanal), på rigtig kort tid. Jeg ville elske hvis du lavede et indlæg omkring ‘kemi i produkter’, hvad de skal til for, hvilke ingredienser man bør undgå og hvilke man i virkeligheden ikke skal være bange for, eller noget i den stil. Syntes det ville være så cool, at kunne vende et produkt i Matas for at læse ingredienserne, og så nogenlunde kunne forstå hvad der er man står med i hånden!… Er det via din kemiingeniør-uddannelse at du ved så meget om det? – Er forresten glad for at du har indgået en aftale med Magasin du Nord, for ELSKER Magasin, mega fedt. – Stay beautiful <3 Hilsen Julie, 25 år, Køge.

 • Helene says:

  Jeg synes faktisk det er super fedt med indlæg, der inspirerer til en sundere livsstil: fx omkring træning, superfoods, sunde snacks osv. 🙂

 • Sarah says:

  Jeg gad godt at der kom noget mere begynder make up med de lidt billiger produkter😅😂

 • Viktoria Birkerod Hinke says:

  Hey Cecilia!

  Jeg er (meget!) nysgerrig på at se, hvordan du får dit hår så flot, hvad din hårrutine er, hvordan du styler krøllet hår, og lignende. Dit hår er virkelig goals! Jeg elsker lange blogindlæg, well, ikke kilometer lange, men dybdegående og længere end en overfladisk instagram-post, så jeg føler, at jeg virkelig kan lære dig – og dine meninger – bedre at kende.
  Desuden er jeg også interesseret i at se, hvilke tanker du har om tøj generelt, outfits, påklædning, no go’s, styling og lignende. Jeg ved ikke helt hvor meget du interesserer dig for tøj, da jeg er en ny follower, men mit indtryk er, at selvom du er en kæmpe sucker for godt beauty, går du også op i tøj og udstråling. Am I right?
  Btw. Magasins nye afdeling lyder lige som noget for mig, og er helt klart en faktor der kan få mig til at komme i centeret oftere end jeg har gjort!
  Kram herfra <3

 • Karen Fürst Sørensen says:

  Hej Cecilia :))
  Først og fremmest synes jeg at det er super fedt at du laver en give-away <3
  Jeg har før i tiden ikke vidst, at du har haft en blog, men da jeg lige har siddet og set dit haul fra Magasin, blev jeg opmærksom på det. Det ser ud til at være en rigtig fin blog , som jeg glæder mig til at følge med i fremover.
  Når jeg læser blogs, handler de for det meste om fashion eller boligindretning. Jeg elsker at få inspiration til nye outfits eller nye indretnings-muligheder til mit værelse. Nå men, jeg vil elske hvis du kunne nye blog-indlæg om bl.a. fashion, eller bare i det hele taget lifestyle, især noget om træning og sundhed. Det kunne være super fedt 🙂
  Knus og Kram Karen <33

 • katrine pedersen says:

  heej 🙂 goodiebag’en ser mega lækker ud !!! – jeg er mest interesseret i beauty og nye produkter der kommer på markedet.. elsker også når det bliver lidt mere teknisk ift. hvilke ingredienser der er i og hvad de gør – noget jeg ved du også kan lide at nørde med 🙂

 • Britt says:

  Beautyindlæg, hvor der bliver gået mere i dybden (måske lidt nørdet, men pyt) og inspiration til boligindretning 🙂

 • Anni says:

  Goddavs
  På en blog kan jeg rigtig godt lide når der kommer anmeldelser, og gode tips. Det er noget alle kan bruge, og mange sætter pris på. Jeg sætter pris på anmeldelser, da jeg så kan se om det er et produkt, som jeg skal overveje selv og købe, da jeg tit ellers bare lader være, da jeg ikke har en ide om det kan leve op til det jeg har.
  Super fedt forresten med den konkurrence der. Er sikker på at vinderen bliver rigtig glad 😁
  Ha en rigtig god dav

 • Anika says:

  Kan godt lide at læse post med et lidt personligt indhold 😊 Og ellers beauty med ærlige anmeldelser, som du også gør så godt på youtube.

 • Anne Larsen says:

  Hejsa.
  Jeg er super glad for mode, og derfor elsker jeg at se mode-videoer.
  Jeg går også rigtig meget op i sundhed, så sunde madopskrifter, kunne være super fedt, hvis du har lyst til at lave det. :))
  -Held og lykke allesammen ;))

 • Line Emilie Nissen says:

  Hej Cecilia,

  Inden for “fashion” kunne det være skønt at få et indblik i, hvordan du vælger, at style nogle af dine “wardrobe staples” og “basic pieces”. Det er altid interessant at opleve andres tiltag i forbindelse med kreationen af nye outfits med udgangspunkt i pieces, som en stor del af os allerede har liggende i skabet. Dette ville for mit vedkomne – og forhåbentlig ligeledes for andres – være til stor inspiration og eventuelt skabe en mulighed for, at vi som dine læsere hjælpes til, at få et nyt syn på vores garderobe og de muligheder den indebærer.

  Jeg vil se frem til at følge med på de sociale medier, YouTube og naturligvis på bloggen fremover – stort tillykke med relanceringen!

  Mange hilsner

  Line Emilie

 • Laura Josephine Nielsen says:

  Jeg er meget interesseret i at læse boligindlæg, madindlæg, personlige indlæg og selvfølgelig beauty indlæg 🙂

 • MichelleGT says:

  Jeg er vild med lifestyle/bolig indlæg, men det er nok mest fordi jeg skal flytte hjemmefra om et halvt års tid, men dit indlæg om motivation og vanedannelse var også super interessant!

 • Sarah says:

  Jeg læser generelt ikke særlig mange blogs, men når jeg gør hænger det således sammen:
  Når det kommer til hvilke indlæg jeg bedst kan lide at læse på blogs, vil jeg sige at det kommer fuldstændig an på bloggeren og hvad jeg leder efter. Hvis det f.eks. er et af dine indlæg, ELSKER jeg simpelthen at læse om skønhed! Du har de fedeste anmeldelser og den lækreste måde at formulere dig på, både skrifteligt men også i dine videoer. Det er især dine anmeldelser jeg bruger. Hvis jeg overvejer at købe et produkt, men gerne vil vide hvordan det fungere, tjekker jeg faktisk ofte om, du har enten skrevet eller snakket om det, da jeg virkelig værdsætter din ærlighed og at du lægger så meget tid i at komme med noget ordentlig feedback, på de forskellige produkter.
  Hvis det f.eks. er en blogger som Fie Laursen jeg tager et kig på, er det mere om hendes personlige oplevelser. Det skyldes, at jeg synes hun har nogle sjove historier.
  Så, som sagt, kommer det helt an på bloggeren.

 • Mie Spangsberg says:

  Heeej!
  Ville elske at se flere videoer med hudplejeråd! Jeg har altid fuldt med på din kanal, og da jeg synes, at du simpelthen bare har så meget styr på dit shit, så kunne det være fedt, med en masse historier, tips og tricks fra dit eget liv❤

  Med venlig hilsen
  Mie

 • Pernille Lykke Rasmussen says:

  Hey søde Cecilia

  Først og fremmest stort tillykke med relanceringen af din blog, hvor er det bare fedt!
  Jeg kan enormt godt lide indlæg om boliginspiration og generelt videoer, hvor man får et indblik i, hvordan dit hjem ser ud – fx eu udsnik af stuen, garderoben el. Lign.
  Derudover er jeg vil med at høre om din enorme viden indenfor beauty, da jeg selv ikke aner et klap om ingredienserne osv.

  Derfor er det selvfølgelig disse indlæg jeg håber på at se hos dig i fremtiden😍

  Knus og kram herfra😘

 • Nina says:

  Hey Cecilia! Det er så forfriskende at følge dig og dine anbefalinger. Jeg er blevet fan 😉 Tips om smykker, makeup og tøj…. er lige mig….og ja faktisk hele paletten. Kh Nina

 • Kathrine Krog says:

  Jeg kan rigtig godt lide blogindlæg hvor bloggeren også udfordrer sig selv lidt, og skriver om noget de ikke har begivet sig ud i før, og det er du blevet rigtig god til 😊

 • Heidi says:

  Hey cecilia – dejligt du er begyndt at blogge mere i skriftlig form. Du er jo så dygtig til det der youtube og tænker bare du skal udnytte dit fulde potentiale. Jeg læser mange blogs i forvejen og er vild med helt simple outfit billeder. Du har jo en vild sej stil og det vil jeg gerne se mere af . Ellers er din ( og min) helt store interesse jo hudpleje og er vild med dine dybdegående anmeldelser. Er vild med læse om favoritter i alle former , nu ved jeg jo du arbejder med magasin og evt lave nogle plancher med eks januar favoritter,

 • Ida Andersen says:

  Hej Cecilia
  jeg elsker når du lave indlæg om mode, og viser os forkellige styles.
  jeg finder rigtig meget indspirration i dine looks og elsker selv at prøve froskellig stile og look´s
  men super fedt indløg jeg har altid syntes din blog var veludført, og det er den stadigvæk!

  Knus Ida

 • Kamilla Karlsen says:

  Hej Cecilia
  Først og fremmest vil jeg gerne sige at det er super fedt at bloggen her er så aktiv! Jeg vil elske at se noget boligindretning på bloggen her, da det er en af mine helt store interesser. Men elsker også dine motiverende indlæg, bliver meget inspireret af dig. Vil også gerne se nogle indlæg om billig hudpleje til tør hud 😊

 • Fiona Fossaberg says:

  Uuh, mere om boligindretning, det kunne være rigtig lækkert. Og måske nogle opskrifter på sunde, hurtige og lette snacks, som man selv kan lave 🙂

 • Kjerstine says:

  Hej Cecilia!

  Jeg elsker når ud laver dybdegående anmeldelser af produkt, ikke kun beauty, men også mange andre produkter!

 • Nanna Friis says:

  Kære Cecilia,

  Jeg har fuldt din kanal i en del år og primært af to grunde. 1) Du er super nørdet med hudpleje som jeg er, endelig fandt jeg en der virkelig interessererede sig for det og ikke bare sagde i en video “og så er der mange gode ingredienser i”, what? Uddyb 🙂 Desuden er vi stort set samme alder og derfor føler jeg, at jeg kan identificere mig med dig. Det kan jeg ikke med andre på 16 år, da jeg ikke er det sted længere. Men det kan jeg med dig og jeg nyder virkelig dine videoer. Tusind tak. Jeg synes der er kvalitet i dine videoer og jeg sætter pris på, at du gør dig umage. Yay!

  Jeg synes dine beauty-videoer er de bedste og dem der interesserer mig mest, men jeg synes også det er rigtig interessant når du taler om et emne som motivation, at sætte mål, politik, sponsoreret videoer, osv. Det synes jeg er fedt igen, at du viser, at du har en holdning. Blev ved med det – good luck 🙂
  Bedste hilsner Nanna

 • Cathrine R. Rasmussen says:

  Hej Cecilia,
  Elsker din youtube kanal og er vild med det nye design på din blog. Jeg foretrækker at læse produktanmeldelser og madopskrifter. Mere af det på din blog ville være fedt. Flere indlæg omkring hud- og hårpleje.

 • Sarah Leth says:

  Hej Cecilia,
  Jeg synes især de lidt “nørdede” indlæg er super gode! Det er få der går så meget i detaljen. Jeg læser selv bioteknologi,så synes det er super spændende!
  Mvh. Sarah

 • Frederikke P. says:

  Jeg har desværre noget tørt og slidt garn, så jeg elsker at læse om hårpleje <3

 • Sara says:

  Hej Cecilia,
  Jeg elsker blogindlæg om naturlig skønhed, netop som dette, så det glæder mig meget at høre at netop magasin laver sådan en afdeling! 🙂 Lav flere af dem og bliv ellers ved med alle dine gode og inspirerende videoer/indlæg 🙂

 • Mie Hauge says:

  Hej Cecilia. Jeg kan virkelig godt lide dine indlæg hvor du snakker om produkter du har prøvet. Udover disse, kan jeg godt lide indlæg der omhandler mad og sundhed. Jeg går meget op i mad og at spise sundt, og det er altid lækkert med inspiration fra andre. Ellers så er der egentlig ikke noget du ligger ud som jeg finder uinteressant – du er god til at lave spændende og væsentligt indhold! Stor ros herfra!
  Knus Mie.

 • Nelly Andersen says:

  Personligt så ELSKER jeg dine lidt ‘nørdede’ indlæg. Når det er at du går i detaljer med et produkt, og virkelig tester det og fortæller om ingredienser. Jeg har førhen aldrig interesseret mig for hudpleje overhoved, men det har både din youtube og blog sat gang i. Jeg er begyndt at passe meget bedre på min egen hud og tænker meget mere over hvad der egentlig er overflødigt, skadeligt og effektivt, i de produkter jeg køber. Det er fantastisk at høre præcis hvorfor du tænker at et bestemt produkt ikke virker for din hud, eller hvilke ingredienser du synes er fantastiske i et produkt.
  Her til sidst, vil jeg egentlig bare sige at din kanal og blog, begge er helt igennem fantastiske. Det er altid så gennemført, men samtidig nede på jorden. Jeg tror slet ikke at du er klar over hvor sindssyg meget glæde og viden du spreder. Det er helt utroligt. Keep up the good work !
  Kram herfra.

 • Anne says:

  Jeg vil vildt gerne se en masse hudpleje anmeldelser. Det er dér, du skiller dig ud fra de fleste andre, fordi du er så inde i det! Jeg vil desuden gerne høre mere om clairasonic og dermaroller!

 • Cecilie Viborg says:

  Jeg elsker generelt at læse blogs, men specielt indlæg om motivation og positive tanker. Generelt ting som gør folk glade, rejser, fødselsdage og andre gode oplevelser 🙂

 • Cathrine says:

  Jeg elsker dine blogs generelt, hvor du anmelder dem og nørder lidt med din viden, det er også det der gør at du skiller dig ud af mængden, og ikke bare er ligesom alle de andre 😊
  Her på bloggen finder man altid ud af hvad der er godt og dårligt, men også hvorfor. 😊

 • Lea says:

  Jeg elsker dine blogindlæg!
  Jeg elsker at læse om hudpleje og fashion :))

 • Emma Knudsen says:

  Hej Cecilia.
  Jeg kan vildt godt lide din bolig stil, så det ville være super med nogle indlæg omkring bolig indretning. Det synes jeg i hvert fald er meget inspirerende, da jeg selv skal til at flytte i egen lejlighed. Knus <3

 • Kira Gunilla says:

  Super fedt at flere danske ‘kæder’ har fået øje for de Danske Youtubers, og foretager samarbejder.
  – Blogge jeg følger er primært modeblogs og livstil.

 • Caroline says:

  Håber meget på at vinde <3 Jeg elsker personlige indlæg, hvor man lærer bloggeren at kende samt dine anmeldelser! Generelt elsker jeg bare dine videoer.

 • Sara Madsen says:

  Jeg synes personligt, at indlæg hvor der bliver lagt vægt på at guide læserene er superfede. Det kunne f.eks. være: Top 10 fedeste steder at opleve København om sommeren (til sommer), eller: De smukkeste hoteller i Danmark (fordi du jo kommer meget rundt omkring i forbindelse med bl.a. events). Dét, men så generelt også bare dig! Jeg stoler ret trygt på, at du er i stand til at fornemme hvad folk kunne tænke sig – det har du i hvert fald alle de år jeg har fulgt dig! Skøn dag og held og lykke med alt det nye 🙂

  Sara

 • Hej Cecilia. Jeg syntes at din blog er blevet rigtig fin, og jeg kunne vildt godt tænke mig at se nogle af dine mega lækre outfits. Du har en virkelig fed stil, og jeg ville elske at se noget mere af den. Knus Sara

 • Cecilie holst says:

  Hej Cecilia
  Jeg kan lide at følge med på din kanal selvom jeg er ny på din kanal jeg opdagede dig styleduellen Hvor er blevet inspireret af din stil og din personlighed.

  Knus cecilie fra herning

 • Simone Olsen says:

  Jeg elsker dine anmeldelser af forskellige skønhedsprodukter. Det er rart at få anmeldelser fra en der virkelig ved noget om ingredienser osv. så føler man sig lidt mere tryg i en til tider meget forvirrende jungle af produkter. Jeg har i hvert fald fundet mange favoritter, efter at have købt produkter fra dine anmeldelser. Jeg vil dog også gerne se flere livstilsindlæg med f.eks. boligindretning, dine yndlingsopskrifter og flere af de mere personlige indlæg:-)

 • Lærke Christensen says:

  Cecilia,
  Først vil jeg gerne starte med at fortælle dig hvor ovenud lækker din nye blog er blevet – klassisk, enkelt yet en super high-fash stil du har kørende her på dit site!

  Jeg har altid elsket dine anmeldelser af diverse hudpleje, både som trofast følger på din youtube-kanal og her på bloggen. Jeg elsker hvordan du altid skærer helt ind til benet, er hudløst ærlig og ikke mindst altid har en stor faglighed bag dine kreationer (og hertil også en skøn humor, som man tydeligt mærker, gennem
  dit kæmpe skrive/tale-talent)!

  Jeg er først og fremmest en storforbruger af økologiske produkter, særligt hudpleje (jeg er en major hudplejenørd, ligesom dig) og har længe gerne ville bevæge mig ind i en anden dimension af skønhed og sundhed – igennem kosttilskud!

  xx Lærke

 • Rebekka says:

  Jeg kan godt lige blogindlæg hvor du giver inspiration til tøj. Og fx har fundet 10 fede items og linket til dem. Anmeldelser af produkter er også altid et hit. Glæder mig til flere god og inspirerende indlæg fra din side af❤

 • Rebekka says:

  Jeg kan godt lide blogindlæg hvor du giver inspiration til tøj. Og fx har fundet 10 fede items og linket til dem. Anmeldelser af produkter er også altid et hit. Glæder mig til flere god og inspirerende indlæg fra din side af❤

 • Caroline says:

  Hey Cecilia jeg vil vildt gerne vinde for de jeg har brug for at tabe mig og vil gerne spise sunt og toro at det her er en god stat ❤😁. Håber du vælger mig PS elsker dine videoer.
  Hilsen Caroline Wollenberg

 • Mathilde says:

  Åha, det må jo så værd hauls selvom de jo nok bliver liiiidt dyre at lave i længden 🙂 syntes også at noget “find din egen stil” “shoppeguide” er ret fedt!

 • Johanne Søgaard says:

  Hej Cecilia.
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at se indlæg, der er mode relateret.
  OOTD og 10 most worn items ville være lækkert at læse <3

 • Cecilie says:

  Hej Cecilia! Jeg elsker at læse fashion, boligindretning og anmeldelser af beautyprodukter. 🙂

 • Karina johansen says:

  Jeg elsker anmeldelser af produkter. Altså anbefalinger og inspiration til nye køb.

 • Ulrika Landstrøm says:

  Hej! Jeg kan virkelig godt lidt lidt nørdede anmeldelser, hvor man går i dybden med hvordan det virker. Er også pjattet med boligindretning 🙂

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com