Fashion

Fishnets & Red Boots

By February 7, 2017 No Comments

Mode er en stor del af min hverdag. Jeg elsker at klæde mig på – og ud – efter humør. Jeg finder inspiration mange steder, men især gennem sociale medier og blogs. Jeg har længe gerne ville lave outfit-posts, collager og andre moderelaterede indlæg, så det er, hvad jeg har på menuen i dag. Outfittet her er fra fredags event hos Ellos.dk, som blev holdt i deres smukke showroom.

Mit outfit var ret simpelt; præcis som jeg kan lide det. Jeg havde en sort læderjakke på ud over en basic hvid t-shirt, boyfriend jeans og et gammelt læderbælte i livet. Jeg synes, at outfittet fungerer både med og uden jakke, hvilket er smart, når man ikke er helt sikker på, hvordan temperaturen vil være der hvor man befinder sig.

Outfittets blikfang var klart mine røde lakstøvler med hæl fra Zara. Jeg købte dem i Palma tilbage i efteråret, og har simpelthen brugt dem så meget. Jeg får altid komplimenter for dem, de er super behagelige og pifter ethvert outfit op. For at tilføje mit outfit et strejf af sexy havde jeg taget et par fishnet strømpebukser på inden under. Jeg er vild med effekten det giver, at de lige titter frem i hullerne i mine jeans.

Jakke – Club Collection (minder om) // T-shirt – Asos (her) // Jeans – Gina Tricot (minder om) // Bælte – no brand (minder om) // Støvler – Zara (minder om) // Strømpebukser (medium mønster) – eBay (her)

Hvad synes I egentlig om trenden med at bruge netstrømper under jeans/nederdele/kjoler/whatever? Den er bestemt ikke ny, men jeg er personligt vild med at kombinere de klassisk meget sexede strømpebukser med et mere street look, hvilket giver et rigtig power-udtryk.

Forresten; jeg har ledt efter alle items jeg har på, men både jeans og jakke er flere år gamle og skoene er ikke at finde på Zaras hjemmeside. Jeg har forsøgt at finde nogle ting der minder om!

xx Cecilia

** Nogle af ovenstående links er affiliate

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com