Fashion

En trend jeg tror på | Bold Sleeves

By February 17, 2017 3 Comments

Der er mange cool trends i modebilledet lige pt. Personligt digger jeg netstrømpebukser ret hårdt for tiden, men i dag skal det handle om en anden trend, jeg tror vi kommer til at se meget af; ærmer med blikfang. Bluser, skjorter, kjoler og striktrøjer findes alle med super fede detaljer på ærmerne. Oversize, balloon-shape, blonder – you name it – alt er tilladt! Jeg synes det er en fantastisk måde at pifte et ellers lidt kedeligt outfit op på. Det bedste ved denne trend er næsten, at den kan fås til ingen penge! Jeg har fået en del efterspørgsler på collage-indlæg med shoppe inspiration, så det er præcis, hvad jeg har på programmet i dag! På collagen har jeg samlet en række mega prisvenlige bud på pieces, der er udstyret med super cool ærmer.

                                       [show_boutique_widget id=”555212″]

Klik på billederne for at komme direkte til hjemmesiden.
Btw; UNDSKYLD for at numrene er i vild uorden. Jeg har forsøgt i timevis at ordne det, men de bliver ved med at rykke sig rundt, når jeg indsætter collagen. Jeg vil forsøge at fikse det til næste gang!

Jeg har på collagen fundet en række forskellige – og super prisvenlige – bud på items, som alle har cool ærmer på den ene eller den anden måde. Jeg har selv rigtig svært ved at vælge mine favoritter og har lyst til at købe dem alle, men jeg har allerede klikket nr. 1 og 8 hjem, fordi de bare er SÅ rimelige i pris, og nemme at inkorporere i garderoben. Jeg er lige på nippet til at købe nr. 5 – den sorte Missguided kjole. Jeg kan lige se den på til en cocktailaften ude!

Hvis du ikke er helt sikker på, om et par meget out there ærmer er noget for dig, vil jeg anbefale at starte med sådan noget som nr. 4, som er en mega basic sort bluse, der alligevel formår at dyppe tæerne i bold sleeve-trenden.

xx Cecilia

*Ovenstående links er affiliate

Join the discussion 3 Comments

 • Emma says:

  Det her er seriøst det fedeste indlæg! Så inspirerende og informativt. Virkelig virkelig en god måde at sætte det op på og dejligt med budgetvenlige svar på hvad der rører sig indenfor fashion! Jeg tilføjer den sorte sag fra Newlook og den hvide med ballonærmerne fra Asos 😉 Bliv endelig ved 🙂

  • Cecilia Demant says:

   Tusind tak! Det er jeg virkelig vildt glad for at høre! Skal prøve at få det visuelle helt skarpt til næste gang, men det er SÅ fedt at få at vide, at et indlæg af denne type kan bruges 🙂 Knus

   • Emma says:

    Nu har jeg fået trøjen hjem fra New Look med flared sleeves. Den er altså superlækker, stretchy og “tung” i kvaliteten. Uh, elsker at finde fine budget ting! Bare et lille tip, hvis andre læser med 😉 Jeg glæder mig altså allerede til næste indlæg!

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com