Fashion

Cold Spring

By March 6, 2017 No Comments

Dagens outfit er et meget typisk outfit for mig; komfortabelt, nemt og med et pop af farve. Jeg har været vild med røde detaljer på det seneste, og synes, at mit fine halstørklæde liver op i den danske kulde. Outfittet er perfekt til kolde marts – blonderne vidner om, at der er varmere tider på vej, mens pandebånd og lang uldfrakke holder mig varm.

Både frakken og støvlerne har været staples i min garderobe hele vinteren igennem. Jeg synes, at frakken er rigtig power-agtig i sit udtryk og føler mig mega godt tilpas i den. Støvlerne, som jeg købte for lidt over et år siden, er jeg stadig lykkelig for. De er af sublim kvalitet og jeg elsker den grå farve.

Jeg har simpelthen fået så meget brug ud af mit Louis Vuitton halstørklæde indtil videre! Det var et af mine bedste køb i 2016. Jeg elsker at gå og spare op til en dyr ting og kigge på den længe. Jeg går altid og forestiller mig, hvordan jeg ville style netop dét piece jeg har udset mig, og indtil videre, har jeg både stået på ski med tørklædet, brugt det til finere arrangementer og til hverdag, som det ses her.

Lige nu sidder jeg og er ved at planlægge hvad jeg skal have med til Stockholm i morgen. Jeg har et shoot der med en ny samarbejdspartner, og jeg skal afsted hammer tidligt, så planen er at gå i seng senest kl. 22! Jeg tror jeg kommer til at vlogge turen, og er spændt på at se, hvad dagen byder på. Det er ud og hjem samme dag, så jeg er bange for, at jeg ikke rigtig når at opleve byen. Det må jeg have til gode til en anden gang! Jeg har faktisk aldrig været i Stockholm, hvilket på være en fejl i min opdragelse, eftersom jeg faktisk har familie i Sverige.

Jakke – Magasin (minder om) // Bluse – Envii (minder om) // Jeans – Asos (her) // Støvler – Stuart Weitzman (minder om) – min model er udgået) // Halstørklæde – Louis Vuitton (her) // Pandebånd – ukendt

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com