Fashion

Purple Chair

Bluse – Vila (her) // Nederdel – Moss Copenhagen (minder om) // Sko – Asos (minder om) – affiliate

Dagens outfit er det, jeg havde på til photoshoot i Stockholm i går. Jeg har netop lagt en vlog op fra turen her.

Jeg her helt vild med, hvordan billederne blev! Søde Kira, som også var med i Stockholm, skød dem af mig. I kan tjekke hendes blog her – hun er én af Finlands bedste. Vi befandt os egentlig bare i et forladt studie med helt hvide vægge og gulve, og spottede den lilla stol. Den var virkelig perfekt at skyde billeder med! Jeg synes, der er noget mystisk over opsætningen – næsten en futuristisk vibe. Jeg har leget en del med lyset i Lightroom og forsøger af al magt at blive bedre til at redigere billeder. Det er faktisk sværere end man skulle tro!

Outfittet jeg havde på i går var ret simpelt. Vi blev bedt om at stille op i noget, vi ville have på til hverdag. Jeg digger den hvide bluse fra Vila ret hårdt for tiden – jeg elsker det lette stof, de lange ærmer og de fine blondedetaljer. Jeg har netop fundet den på tilbud her, hvilket er lidt nedern, eftersom jeg gav fuld pris for den, haha! Men så kan I måske få glæde af det. Jeg synes den kan bruges til så mange forskellige outfits, og er især perfekt til at bringe noget feminint til et look – især hvis der er læderelementer indblandet.

Nederdelen har jeg haft i mange år og den er fra Moss Copenhagen. Jeg har fundet en der minder om i formen, som dog ikke er i læder. Den har jeg linket til ovenfor.

Outfittets stjerne var dog helt klart skoene. Prøv lige at se dem! Jeg fik dem ind ad døren forleden, og måtte selvfølgelig have dem med. Udover at formen på støvlerne er perfekt – den brede hæl gør dem behagelige at have på, og giver dem en retro vibe – er mønstret super iøjenfaldende. Jeg fik simpelthen så mange komplimenter på dem, og følte mig super tilpas i dem. Jeg købte dem på Asos, men de er desværre allerede udsolgt. Jeg har fundet et par fra Public Desire, som ligner helt vildt lige her. Public Desire laver altid super trendy sko til skarpe priser – det er en hjemmeside jeg klart kan anbefale, hvis du ikke har besøgt den endnu!

Nu er planen at vende tilbage til læsningen. Jeg har en eksamen næste fredag jeg er lidt stressed out over, men jeg ville så gerne have dette indlæg op. Jeg håber virkelig, at I kunne lide billederne og at I har haft en god start på ugen!

xx Cecilia

Join the discussion One Comment

  • Kamilla Karlsen says:

    Elsker din stil!😍
    Vil du ikke lave enten blogindlæg eller videoer om, dine mest brugte fashion items? Elsker virkelig din stil, så det ville være sygt inspirerende ❤

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com