AnmeldelserBeauty

Anmeldelse | Sandstone Scandinavia Contour Powder Palette

Ciao all!

I dag har jeg en makeup-anmeldelse på programmet, og jeg føler, det er alt for længe siden jeg sidst har lavet sådan én. Måske er det fordi jeg har en tendens til at bruge så mange forskellige produkter på min kanal, at jeg helt glemmer det?

Anyways, jeg vil gerne dele et produkt jeg har været helt vild med med Jer i dag. Det er fra Sandstone Scandinavia, som jeg havde et samarbejde med for et lille stykke tid siden. Jeg bruger stadig deres produkter dagligt, og er især vild med deres bronzer, highlighter og oplysnende concealer, som I har set mig bruge til døde i mine videoer.

I dag skal det dog handle om deres Contour Powder Palette. Jeg har brugt det en del på det sidste – derfor det lidt nussede spejl, ups.

Det kommer med 6 forskellige farver og minder mig egentlig lidt om Anastasias version – bare med mere produkt og desuden lidt over 100 kr. billigere. Det fås i farverne Light og Dark, hvor jeg (obviously) bruger Light.

De 6 forskellige farver er fordelt på 3 til highlight og 3 til contour/bronze. Jeg kan rapportere, at highlighterne rent faktisk er lyse nok til, at jeg kan bruge dem til at fiksere concealer med, hvilket er en sjældenhed for mig at finde, fordi jeg er så bleg.

Den første highlightfarve er en mat, rosatonet pudder som er effektiv til at lysne mørke rande op. Highlighteren i midten er også mat, men har en mere gullig tone og er effektiv til at highlighte både under øjnene men også i ansigtet. Jeg bruger begge to alt efter hvilket look jeg går efter. Den sidste higlighter har en lille smule shine i sig. Ikke ret meget, men akkurat nok til at fange lyset og give en fin glød. Faktisk vil jeg vurdere, at Jer med tør hud med fordel kan bruge denne som en finishing powder.

Der er ligeledes 3 mørkere farver i paletten, som kan bruges til hhv. contour og solpudder. De er alle matte, hvilket jeg også helt klart foretrækker. Den første farve er en lidt rødligere tonet contour. Det er lidt en interessant farve og jeg kan se den fungere på lidt dybere hudtoner end min. Personligt passer den ikke rigtig til mig, og det er faktisk den eneste farve i paletten jeg ikke bruger. Farve nr. 2 er en koldtonet medium-brun som er perfekt til at lave skygger rundt omkring i ansigtet. Jeg er vild med denne farve, der minder mig meget om Benefits Hoola Bronzer. Den sidste farve er en varmere brun, som fungerer perfekt til at varme ansigtets tone op og agere regulær bronzer.

Som I kan se på mine swatches, er ingen af pudderne crazy pigmenterede. De er alle cremede i konsistenserne, super nemme at tone og generelt dejlige at arbejde med. Pigmentet kan nemt bygges op, men er ikke vildt intenst fra start, hvilket jeg synes gør paletten anvendelig til begyndere såvel som mere øvede makeup-entusiaster.

Jeg synes, det er en suveræn palette som kan det hele; den er stilren i designet, nem at rejse med og indeholder alt hvad du skal bruge til contour og highlight. Hvis du er mere til et intenst highlight, vil jeg anbefale at supplere paletten med en sådan, da highligteren i paletten mere er en let shine end et bling-highlight. Hvis du har en favorit i paletten som du får brugt op før de andre, sælges alle farverne som refill, hvilket er hammer smart (og mere miljøvenligt)!

Sandstones contour kit får en anbefaling herfra – jeg synes det er super at se et dansk mærke på banen med et produkt som dette. Paletten kan købes på Sandstones hjemmeside her.

xx Cecilia

*Affiliate links

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com