Lifestyle

Spa & Brunch

By March 27, 2017 No Comments

Oplevelsen er sponsoreret af Arndal Spa

Jeg ved ikke om I husker det, men tilbage i december (!!) lagde jeg en video op, om de pakkekalendre jeg gav min familie og kæreste. Én af gaverne var en tur på Arndal Spa med min mor. Vi har nu været afsted – og det var awesome!

Arndal Spa har en pakke, der hedder “Spa & Brunch”. Personligt synes jeg, det lyder som en af de bedste kombinationer i verden! I pakken får man 25 minutters massage, adgang til spaet og en brunch på The Union Kitchen  – alt sammen for 695 kr. hvilket jeg synes er en mega rimelig pris! Jeg havde aldrig været på Arndal før, men det havde min mor faktisk for mange år siden.

Spaet ligger midt inde i København og er en lille oase, hvor man kan slippe væk fra gadens larm og hverdagens stress. Stedet byder også på et fitness center, men vi var helt ærligt mere interesseret i mad og afslapning, haha!

Betjeningen i spaet var helt super, og vi blev udstyret med kåber og fik derefter vist, hvor vi skulle have vores massage. Vi blev hurtigt kaldt ind, og så gik de 25 bedste minutter i mit liv i gang. Holy sh*t, det var den bedste massage jeg nogensinde har fået! Jeg valgte at blive masseret med lavendelolie og måtte kæmpe for at holde mig vågen undervejs. Så skønt!

Efter massagen havde de lidt frugt, the og ingefær-æble shot klar til os. Dejligt forfriskende og perfekt som modspil til varmen i spaet. Nu stod den på fri leg, hvor vi brugte det meste af tiden i den opvarmede pool, hvor vi sad og sludrede. Der er bare noget helt særligt ved at bruge tid med sin mor!

Efter spa-sessionen havde vi en bordreservation på The Union Kitchen, som er et af mine favoritsteder. Det ligger 5 minutters gang fra Arndal Spa, så vi var lynhurtigt derovre. Man bliver faktisk ekstremt sulten af at blive så forkælet som vi blev – tro det eller ej!

Jeg er ekstremt kritisk når jeg spiser brunch. Jeg synes ofte, at det bliver gjort meget halvhjertet og bare er lidt slapt, men The Union Kitchen leverer altid! Der er ikke en eneste ting på deres brunch platte jeg ikke synes om, hvilket er en sjældenhed. Platten var en perfekt kombination af sund og cheeky. Kaffen var også god, kan jeg rapportere – og tjek lige, hvor cute det dér mønster i kaffen er.

Jeg havde en fantastisk eftermiddag med min mor, og vi snakker stadig om, hvor lækker massagen var. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at begynde at prioritere at få massage noget oftere. Udover at det er dejligt, spænder kroppen af og løsner op, giver det mig rigtig meget psykisk bare at koble fuldstændigt af.

Jeg kan helt klart anbefale en omgang Spa & Brunch hos Arndal, hvis du står og planlægger et lille trip snart. Det er en perfekt gave eller special occasion aktivitet med én man holder af. Og igen synes jeg virkelig prisen er rimelig! Spa, massage og en kæmpe brunch for under 700kr er i min optik godt givet ud. Nej, det er ikke noget man lige gør hver dag, men man får virkelig meget for pengene!

Tjek det ud her.

xx Cecilia

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com