Fashion

Black Flare

By April 14, 2017 No Comments

Bluse – Boohoo (her) // Nederdel – H&M (gammel) // Støvler – Asos (minder om)

Ciao all!

Jeg håber I har en helt fantastisk påske indtil videre! I dag har jeg et par billeder af mit outfit fra i går, som jeg havde på til housewarming hos min lillesøster og ud til middag i byen bagefter. Jeg er ret vild med mange af elementerne i outfittet og synes, at der sker ret meget, til trods for, at det primært er sort.

Jeg er helt vild med blusen! Den er et forholdsvis nyt køb fra Asos og er fra mærket Boohoo. Den var mega billig, hvilket jeg synes er perfekt til items som er meget modeprægede. Vi ser rigtig mange ærmedetaljer for tiden i modebilledet, og jeg er især vild med flæser og “flares” (eller klokkeærmer, om man vil), som netop er, hvad jeg har på her. Fordi blusen er sort, synes jeg den er mere brugbar og knap så crazy at se på, som den kunne have været i f.eks. lyserød. Den er perfekt til at give noget ekstra til et hverdagsoutfit, og vil også se super ud til ripped jeans og denimshorts! Helt sikkert en trend, jeg er vild med at have anskaffet mig på budget. Blusen kan købes her.

Støvlerne er et andet blikfang i outfittet. Jeg har gået SÅ meget i disse på det sidste; de er budgetvenlige, behagelige og bare mega cool! Jeg er vild med de broderede brokademønster og at hælen er så bred, at man nemt kan have dem på en hel dag uden at få ondt i fødderne. Jeg har simpelthen fået så mange komplimenter for dem og bruger dem til alt fra finere kjoler til jeans. Igen; blomstrede sko er en trend pt. som jeg gerne vil være med på, men ikke investere mange penge i. Derfor er disse støvler perfekte! De er desværre udsolgt i denne model, men Public Desire (som laver nogle billige, superfede sko generelt) har nogen der ligner helt enormt her.

Er I into nogen af disse trends? Jeg ved, at især de blomstrede støvler deler vandene!

xx Cecilia

*Indeholder affiliate links

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com