Fashion

Pretty In Pink

Adlinks: Kjole – Pretty Little Thing (her) // Støvler – Stuart Weitzman (her) (minder om, billigere her) // Jakke – Day (gammel) // Taske – Mulberry (udgået)

Et hurtigt outfit fra fredagens event på Kurhotel Skodsborg, hvor Sandra lancerede sin fine, nye bade- og undertøjskollektion. Jeg smider billeder op fra eventet snart, men ville lige vise det outfit jeg havde på.

Jeg viste kjolen her i mit seneste haul på kanalen. Jeg har netop købt den på asos til ingen penge – gav under 300 kr for den her! Den er et mega steal, og jeg er super glad for den. Jeg er vild med ærmerne, som er et rigtigt blikfang – omend lidt upraktiske. Kjolelængden er helt perfekt. Den er ikke for kort eller for lang. Jeg er vild med, at den kan bruges til hverdag som her på billederne, men kan også sagtens se den med højhælede lårstøvler, et par fine sandaler eller ballarinaer. Jeg elsker, når tøj kan bruges på mange måder så man får sit cost/wear ud af det.

Jeg brugte den med mine grå ruskindsstøvler fra Stuart Weitzman, min Mulberry Del Rey taske og min jakke fra Day – 3 ting, I har set 100 gange før formegentlig. De er mine staples og jeg bruger dem til alt!

xx Cecilia

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com