AnmeldelserBeauty

Anmeldelse | Lantz Copenhagen Hudpleje

I dag skal vi tale om to af mine yndlingsemner; danske virksomheder og hudpleje. Mit eget iværksætterhjerte banker hårdt for danske ildsjæle, der springer ud i livet som selvstændige og starter egen virksomhed. Endnu federe er det, når den virksomhed producerer mine yndlingsprodukter; hudpleje. I dag vil jeg introducere Jer til mærket Lantz Copenhagen som er en nyere spiller på markedet. De har et mindre sortiment af hudplejeprodukter og for et par måneder siden sendte de mig en række af dem til test. Jeg har brugt dem i en måned nu og føler derfor, at jeg har dannet mig en holdning til tingene. Som I ved, bruger jeg enormt meget tid på at teste især hudpleje, så jeg er sikker på at kunne give et retvisende billede af produkterne. Let’s go!

Lantz Copenhagen Hyaluronic Acid + Vitamin C Serum, 299 kr.

Det første produkt jeg vil tage fat på at anmelde er seriens eneste serum. Det indeholder en række af mine personlige favoritingredienser; hyaluronsyre som binder fugten effektivt i huden, vitamin C som har en udjævnende effekt på hudtonen og desuden agerer antioxidant samt aloe vera der virker beroligende. Serummet indeholder også witch hazel som ikke er en ingrediens jeg er særlig stor fan af. Selvom den virker som en kraftig antioxidant og kan virke antiseptisk, kan den også fremme hudirritation. Dog er der tale om så lille en bestanddel i dette produkt, at jeg ikke ser det som et problem.

Jeg har brugt serummet både morgen og aften. Det kommer i en mørk pipetteflaske, hvilket er super for det hjælper med at stabilisere C vitaminet i produktet. Det er nemt at dosere og har en helt klar farve. Konsistensen er meget let og produktet trænger ind i huden i løbet af få sekunder. Det efterlader hverken en klistret fornemmelse, en film eller en fedtet følelse – huden føles bare som hud, og det er jeg stor fan af.

Jeg oplever, at serummet giver mig hvad jeg har behov for; jeg føler, at det giver både fugt og olie, hvilket jeg på det seneste har manglet i nogle af mine hudplejeprodukter. Serummet trænger ordentligt ind, fugter i dybden og gør sit arbejde som det skal. Jeg er rigtig godt tilfreds med produktet, og det overlevede da også min hudpleje declutter. Jeg oplever ingen irritation og ej heller at fedte op i løbet af dagen; det balancerer min hud super fint.

Prisen på 300 kr. synes jeg er rimeligt for et serum af denne kvalitet. Det lægger sig dermed i den lavere ende af mellemprisklassen. Jeg har intet ondt at udsætte på produktet. Dog synes jeg indpakningen er en smule kedelig, hvis jeg skal gå helt i detaljer. Generelt bærer serien præg af, at der er tale om en nystartet virksomhed; indpakningen er generisk og hjemmesiden kunne godt fremstå mere professionel – men den fungerer, giver god info om produkterne og er til at stole på. Det er en kæmpe investering at starte et firma med hudplejeprodukter, så jeg er sikker på finessen kommer med tiden.

Lantz Copenhagen Oxygen Fresh Day Cream, 299 kr.

Dagcremen i serien kommer i en fin, hvid krukke med et højt låg. Den føles tung i hånden og ganske lækker i indpakningen. Selve hullet i krukken er lidt til den lille side, hvilket godt kan gøre det en smule svært at få det sidste produkt ud. Cremen indeholder E-vitamin, mandelolie, collagen og aloe vera. En god kombination af fugtgivende, antioxidative og nærende ingredienser der ikke er vildt revolutionerende men som virker. Min hud har været rigtig glad for denne creme!

Det er tydeligt at mærke, at der er olier i, men det er på den rigtig dejlige måde. Cremen er let på huden, trænger hurtigt ind og fedter ikke op i løbet af dagen. Den fungerer perfekt som base for makeup og min hud mangler intet når jeg bruger cremen – især ikke i kombination med serummet. Cremen er tilsat en let duft, som ikke er offensiv men som minder mig om et eller andet i min barndom. Den er næsten lidt Nivea-agtig og en smule retro i sit udtryk – det er sjældent jeg støder på en duft som denne i “moderne” hudpleje.

Lantz Copenhagen Oxygen Revitalise Moisture Night Cream, 349 kr.

Natcremen minder mig utrolig meget om dagcremen men med en smule tykkere konsistens og den føles som om den har et lidt højere olieindhold. Igen har jeg samme oplevelse; en velfugtet hud der ikke mangler noget, og ingen irritation eller problemer med urenheder. Jeg oplever ikke tilstopning af huden eller at den er fedtet når jeg vågner. Fælles for de tre hudplejeprodukter vi indtil videre har snakket om er, at de holder min hud i rigtig fin fugtbalance.

Cremen her indeholder til forskel fra dagcremen retinol – også kendt som Vitamin A. Retinol har rigtig gode anti-age egenskaber og virker også effektivt mod uren hud. Det er lidt svært for mig at vurdere, hvor meget retinol der er i cremen her, men man skal være opmærksom på, at vitamin A kan gøre huden lysfølsom – derfor passer det helt fint, at det kun er kommet i natcremen.

Lantz Copenhagen 24K Gold Eye Mask, 499 kr.

Mærket byder på et par forskellige øjenmasker, hvoraf den ene version er med “24 karat guld”. Guld er kendt for sine anti-age egenskaber. Jeg kan ikke se guld nogen steder på ingredienslisten, men selve øjenmaskerne er da guldfarvede, hvilket helt sikkert giver et cool touch. Jeg er bare ikke sikker på hvorvidt materialet indeholder guld. Dog ligger maskerne i en gel med en række gode, antioxidative ingredienser såsom grøn the, C og E-vitamin. De indeholder igen hyaluronsyre samt Q10 som virker anti-aging. Der er tale om en god blanding af fugt og behandling. Jeg har faktisk været overraskende glad for disse masker! Jeg har dem stående permanent i køleskabet og bruger dem inden jeg skal noget særligt – ofte i forbindelse med tidlige optagelser eller lignende. De frisker området omkring øjnene rigtig fint op og er super nemme at bruge. Du kan lade dem sidde mens du børster tænder, spiser morgenmad eller pakker din taske, hvilket er vanvittig praktisk på en stresset morgen, hvor man måske ikke har alverdens tid til et langt hudplejeritual. Jeg kan tydeligt se forskel på mine øjenomgivelser efter brug; hævelsen er faldet og min hud ser friskere og klarere ud. Klart en vinder! Dog er prisen up there i forhold til de andre produkter, men jeg synes alligevel der er pæn value for money, da du får til 30 gange i én pakning. Det er 16,7 kr. pr. gangs brug, hvilket jeg synes er helt rimeligt.

Lantz Copenhagen Cucumber Eye Mask, 175 kr.

Det sidste produkt jeg har at anmelde i dag er mærkets anden øjenmaske, der efter sigende indeholder agurkeekstrakt – jeg er ikke helt sikker, da jeg ikke har været i stand til at finde ingredienslisten for dette produkt på Lantz hjemmeside. Agurk virker opfriskende, beroligende og fugtgivende. Maskerne indeholder også aloe vera, hyaluronsyre, algeekstrakt og de samme antioxidanter som guldmaskerne. Jeg må sige, at dette produkt er det jeg mindst kan lide ud af alle dem jeg har testet. Jeg synes ikke brugervenligheden er der, til trods for at ingredienserne er rigtig fine.

Guldmaskerne findes også på denne form, og jeg er glad for, at jeg fik lov at prøve dem som man lægger som pads under øjnene, da jeg ikke er vild med brugeroplevelsen af øjenmasker af denne type. Det kræver nemlig, at du ligger ned og ligger stille, da de glider af når man står op og desuden er hullerne for små til at åbne øjnene i. Mit gæt er, at de fleste bruger øjenmasker i forbindelse med en tidlig morgen, hvor man som regel er tidspresset, eller på en aften ude, hvor man som regel også er tidspresset. Jeg kan ikke se det fungere at hive 20-30 minutter ud af den proces til at ligge med en øjenmaske, som Lantz anbefaler. Jeg ville elske at se agurkemaskerne på samme halvmåne-form som guldmaskerne – de er langt mere brugervenlige.

Overordnet er jeg rigtig tilfreds med produkterne fra Lantz. Jeg synes de performer godt, giver min hud hvad den har brug for og er et rigtig godt udgangspunkt for et nyt mærke. Dog mangler indpakningen og hjemmesiden lidt finesse. Det hele bærer præg af at være nyt og formlerne virker en smule generiske – men igen velfungerende.

Jeg vil helt sikkert anbefale mærket til dig, som leder efter noget nyt at prøve, godt kan lide at støtte lokale virksomheder og som ønsker en hudpleje der leverer hvad den skal. Produkterne er nogle, jeg kan se mig selv bruge op, hvilket bestemt ikke kan siges om det meste af det jeg prøver til daglig. Jeg er rigtig tilfreds og min hud er ren, fin, glødende og fugtmættet.

Produkterne kan købe på Lantz Copenhagens hjemmeside her.

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com