BeautyLifestyle

Slow Down Sessions

By July 23, 2017 7 Comments

Dagens indlæg er en billedtung opsummering af, hvad jeg lavede i Amsterdam i sidste uge! Jeg var inviteret afsted på en pressetur af det hollandske mærke Rituals, og vi havde to fulde dage sammen. Temaet for turen var “Slow Down Sessions” – en reminder om, hvor vigtigt det er at tage sig tid til sig selv i hverdagen og koble af på den måde, der passer én bedst.

Det var en international tur, og der var inviteret piger fra over hele Europa samt et par fra USA. Det er altid så fedt at møde bloggere fra andre lande og høre, hvordan de gør tingene, hvor de kommer fra. Der er selvfølgelig mange ligheder, men der er godt nok også mange eksempler på totalt forskellige arbejdsmetoder. Fra Danmark var vi tre afsted; Helene fra Pudderdåserne, Karina fra TheMapOfBeauty og undertegnede.

Vi havde to hele dage med Rituals, og den første gik med at komme på plads på hotellet og et arrangement om aftenen. Vi blev transporteret til Rituals hovedkontor midt i Amsterdam. Det var nogle af de pæneste kontorer jeg nogensinde har set; tænk lyst træ, iMacs, cool mødelokaler og en skøn have. Mega kontor-envy! Vi fik en kort rundtur og en introduktion til mærket af CEO Raymond Cloosterman. Derefter stod aftenen på mad, drinks og forskellige blogger-venlige aktiviteter såsom mini-photoshoots, DIY sweatshirts, makeovers og andet godt. Kan vi forresten lige take a moment til at overveje, hvor cool desserten var? Jeg tror aldrig, jeg har set så kunstfærdige kager før!

Hotellet vi var indlogeret på hedder “Hotel Arena” og ligger i Oosterpark i den østlige del af Amsterdam. Det var en gammel kirke og pigebørnehjem som er blevet gennemrenoveret og omdannet til hotel. De havde rigtig dejlig mad på stedet, men jeg må indrømme, at selve hotellet virkede en smule slidt.

Nikolaj kom og sluttede sig til os ved 12-tiden på andendagen. Han hjalp mig med at få taget en masse billeder og især materiale til Instagram. Vi tog et par dage i byen efter eventet sluttede, og jeg har en Amsterdam-guide coming up en af de nærmeste dage!

Dag nr. to gik med workshops; alle meldte sig til to forskellige workshops à halvenden times varighed. Jeg valgte én om meditation og “mig tid” samt en om parfume og dufte. Selvom meditations-workshoppen var rigtig fin, var min favorit klart den om dufte. Som I ved, bliver jeg helt eksalteret så snart tingene bliver bare en lille smule nørdede, så da vi brugte halvanden time på at gennemgå forskellige duftkategorier, parfumers opbygning og Rituals forskellige dufte, var jeg meget entusiastisk. Foredragsholderne var virkelig velinformerede og interessante at høre på, og jeg følte rent faktisk, at jeg fik noget ud af det! Jeg er lidt en duftnørd og workshoppen inspirerede mig virkelig til at tage et mere aktivt valg omkring, hvilke dufte jeg har i min garderobe og måske eksperimentere lidt mere end jeg hidtil har gjort.

Aftenen bød igen på fællesmiddag og vi spiste på en super trendy avocadorestaurant (you heard me right) midt i byen. De serverer avocado i alle retter! Vi fik det i drinks, som burgerboller, tilbehør og dessert. Ret crazy. Det var en vanvittigt hyggelig aften og vi endte med at få drinks i hotellobbyen med et par andre piger efter maden.

En fin lille overraskelse fra Rituals var bordkortene. De havde fået fremstillet fine illustrationer af alle deltagende og I kan se fortolkningen af mig ovenfor. Jeg synes simpelthen det var så fin og personlig en gestus! Jeg skal helt sikkert have sat tegningen i ramme herhjemme.

Dagen efter havde vi et stramt program med forskellige oplæg; vi hørte mere om meditation og fik et foredrag af en super dygtig kok, som forsøger at revolutionere madbranchen. Han advokerede for, at vi skal bruge mange flere blomster (!) i vores salater, lave sashimi af marineret vandmelon og andre cool tiltag. Vi var allerede færdige ved frokosttid, hvorefter folk blev transporteret til lufthavnen og Nikolaj og jeg skiftede lokation hjem til noget familie jeg har i Amsterdam for at tilbringe yderligere et par dage i byen.

Det var simpelthen en fornøjelse at være afsted, og jeg føler mig altid så glad og inspireret efter presseture! Det er en perfekt måde at komme væk på men samtidig være i et miljø, hvor man bliver inspireret til at arbejde og skabe fedt indhold. Tak til Rituals for at invitere mig med!

Jeg håber I kunne lide dagens indlæg – jeg glæder mig til at få min Amsterdam city guide op med idéer til, hvad man skal lave og hvor man skal spise. Forsøger at få den op hurtigst muligt, men det bliver nok et ret langt indlæg så bær over med mig et par dage!

xx Cecilia

Join the discussion 7 Comments

 • Det ligner, det har været et skønt event 😀 de har sådan nogle dejlige og unikke dufte 🙂

 • Caro says:

  Rigtig godt indlæg. Kan ikke vente til at læse din Amsterdam guide! Min søster og jeg skal på vores første ferie alene til netop Amsterdam i begyndelsen af August.

 • Simone says:

  Årh hvor lyder det altså som nogle virkelig gode og inspirerende dage! <3 Er vild med billedekvaliteten, hvilket kamera er det du bruger?

  • Cecilia Demant says:

   Hej Simone 🙂 Det var bare de skønneste dage!
   Jeg skyder med et Canon EOS 700D og disse billeder er faktisk bare taget med den standard linse kameraet kommer med. Hemmeligheden er at skyde i RAW og lege lidt med lyset i Lightroom. Knus

 • Kamilla Karlsen says:

  Super hyggeligt indlæg. Jeg bliver nødt til at spørge; hvad er det for en gul taske du har på, på et af billederne? Den er vanvittigt flot 😍

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com