Fashion

DUPE For Mine Mest Komplimenterede Støvler Nogensinde

Husker I disse støvler? De har nok været mine mest brugte sko tilbage i efteråret og i foråret. Jeg har brugt dem vanvittigt meget og reddet mange kedelige outfits med dem. De er det par sko jeg har fået flest komplimenter på nogensinde – de gør simpelthen bare én glad. Jeg købte dem i Zara tilbage i september 2016 og fået rigtig mange forespørgsler på dem men desværre ikke kunne linke til dem, da jeg ikke har kunne finde dem på Zaras site og som vi alle ved skifter Zara uhyggeligt hurtigt ud i deres sortiment.

De gode nyheder er, at jeg sad og browsede Asos tidligere i dag og faldt over et par, der virkelig ligner til forveksling. De kan fås her. Der er tale om røde læderstøvler i samme model og samme hælhøjde – selv detaljen på lynlåsen ligner. Jeg tænkte, at jeg lige ville tippe om dem, in case nogen af Jer stadig er interesserede i at anskaffe Jer et par!

Støvler – Asos (Fås her)

Kan I se ligheden? Det er helt vildt. Jeg overvejer kraftigt at købe et par, for mine andre fra Zara er liiiidt slidte må jeg indrømme.

Støvler – Asos (fås her)

Jeg spildte ikke tiden med bare at kigge på Asos (kan man overhovedet det?) men endte med at købe et par ting. Det første er de her hammerfede læderstøvler med nitter langs kanten. Et par lækre, sorte læderstøvler med en lav hæl er et must i min garderobe og jeg kan stort set ikke komme igennem efterår / vintersæsonen uden. Jeg havde to par sidste år som jeg simpelthen sled op, så dem smed jeg ud og jeg har så småt kigget efter en erstatning. Jeg synes disse er perfekte og desuden at prisen er rimelig for ægte læder. Jeg glæder mig til at få dem hjem og tage dem i brug!

3 pak T-shirts – Asos (fås her)

Okay indrømmet; de sidste ting jeg købte er virkelig ikke særlig spændende, men alligevel super nyttige! Det er gået op for mig, at min basisgarderobe er ikke-eksisterende efter jeg gik i gang med en ordentlig omgang declutter. Jeg ejer kun én basic t-shirt og det er faktisk lidt et problem da det ikke er hver dag jeg er i humør til off-shoulder toppe, skjorter eller mere avancerede overdele. Derfor klikkede jeg denne super billige t-shirt 3 pak hjem med en basic tee i hvid, grå og sort.

Lidt et random indlæg fra mig af! Jeg skal et smut til Båstad med min familie og Nikolaj torsdag morgen og er væk et par dage. Vi skal bl.a. se Swedish Open. Jeg glæder mig til at nyde den svenske natur lidt – og planlægger desuden at filme en (forhåbentlig) super underholdende video med Victoria og Nikolaj. Stay tuned!

Jeg håber I nyder Jeres sommer til trods for det grå vejr!

xx Cecilia

Join the discussion One Comment

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com