AnmeldelserBeauty

Billig Hårpleje Du Vil Elske

Shampoo og balsam er produkter de fleste bruger meget af, og derfor er det jo altid en fordel, hvis man kan finde noget godt til en lav pris. Jeg har testet en masse budgetvenligt hårpleje, og fundet noget, jeg virkelig kan anbefale. I dag anmelder jeg tre shampoo og balsam-sæt i håb om, at du får lidt inspiration til dit næste hårplejekøb. Let’s go!

Gliss Fiber Therapy Omegaplex Shampoo & Conditioner, 13 kr her
Indlæggets indiskutabelt billigste hårplejesæt er fra Gliss. Dette er deres nyeste lancering og den hedder Omegaplex. Jeg var faktisk i Stockholm for at skyde en kampagne for netop denne serie tidligere på året, men den er afsluttet for længst så denne anmeldelse har intet med mit tidligere arbejde med Gliss at gøre. Jeg blev simpelthen så glad for disse produkter under kampagnen, at jeg har valgt at anbefale dem i dag.

Udover at prisen ikke er til at slå – 15 kr. pr. styk ved køb af 2 stk. hos Matas – er der bare tale om rigtig gode produkter. De dufter dejligt og lidt sødligt uden at blive kvalme. Shampooen har den blødeste skum og balsammen en federe konsistens, som er god til slidt og tørt hår. Serien lover at styrke håret og indeholder aminosyrer til formålet. Produkterne er i min optik rigtig gode hverdagsprodukter, som kan bruges bredt. Jeg vil dog anbefale at holde balsammen fra hårrødderne hvis du har fint hår med tendens til at klaske. Faktisk er alle tre hårplejesæt i dag henvendt til et lidt tørrere hår, da det er, hvad jeg selv har på grund af mine krøller.

Omegaplex produkterne er god, billig hverdagspleje som jeg synes de fleste vil kunne få gavn af. De kan også gøre sig som en rigtig fin kalender- eller adventsgave i den mere prisvenlige ende af skalaen.

Shampoo her, balsam her (affiliate links).

L’Oréal Paris Botanicals Safflover Shampoo & Conditioner, 59 – 69 kr her
L’Oréal lancerede tidligere på året deres Botanicals serie, som er en prisvenlig hårplejeserie i en mere miljøvenlig indpakning. Der er en del forskellige serier at vælge imellem, men jeg har kun prøvet “Safflower” varianten – og den har jeg været rigtig glad for! Serien er udviklet specielt til et tørt hår, hvilket jeg også vil vurdere at den er bedst til. Igen er der tale om en shampoo med en super blød skum der på grund af pumpen er nem at dosere. Denne shampoo vasker håret meget rent, men virker ikke udtørrende. Duften er ok i min optik; jeg kunne forestille mig at mange vil elske den, men den er lige til den friske side for mig. Det er bagateller, men værd at nævne. Dufter ikke som alt andet hårpleje på markedet, hvilket er cool!

Den tilhørende balsam er enormt fed i konsistensen – næsten som smør. Det kan jeg personligt godt lide, da mit hår som sagt er tørt men også har en tendens til at kruse. Her kan et federe produkt være med til at lægge nogle af de flyvske hår ned. Dette er helt sikkert en serie som kun bør bruges af folk med tørt hår som følge af farvning, varmestyling eller anden slidtage samt folk, der har meget tykt hår. Hvis du har et finere hår eller knap så store problemer med tørhed, så kig på nogle af de andre Botanicals serier.

Det eneste der irriterer mig ved disse produkter er, at der er så stor forskel på shampooen og balsammens størrelse. Jeg bruger normalt shampoo og balsam op med ca. samme hastighed, men fordi man får 400 mL shampoo (hvilket i øvrigt er en dejlig generøs størrelse) men kun 200 mL balsam, står man og skal købe balsammen oftere, hvilket er irriterende, hvis man godt kan lide at shampoo og balsam matcher. Igen; det er bagateller, men værd at overveje. Super god hårpleje til alle derude med tørt hår!

Shampoo her, balsam her (affiliate links).

Stuhr Summer Protection Shampoo & Conditioner, 80 kr her
Ok, navnet på dette produkt er lidt misvisende, da man sagtens kan bruge det året rundt. Stuhrs Summer Protection serie dufter hammer godt og næsten lidt maskulint. Det helt store selling point er, at produkterne beskytter håret mod UV stråling. Dette er især en god ting, hvis du farver dit hår mørkt eller rødt, da produkterne vil hjælpe med at forlænge holdbarheden af din farve – derfor kan de bruges året rundt.

Shampooen her vasker håret meget rent og næsten på grænsen til det udtørrende, så man skal lige være opmærksom på at følge op med en balsam. Dog er slutresultatet efter brug rigtig fint; mit hår har en let og lækker følelse og dufter fantastisk. Disse produkter er lidt mere all-round i min optik, og kan således bruges af alle hårtyper. Dog vil du blive ekstra glad for dem, hvis du har en lidt følsom hårfarve at beskytte. Stuhrs produkter er stort set altid på tilbud i supermarkederne, så jeg vil anbefale at lede efter dem til en lavere pris dér, end hvad jeg har fundet dem til på nettet.

Shampoo her, balsam her.

Det var tre bud på god, billig hårpleje jeg ved du vil elske. Lad mig meget gerne vide om der er noget prisvenlig hårpleje du er særlig glad for i kommentarerne herunder – jeg er altid på udkig efter nye favoritter!

xx Cecilia

Join the discussion 3 Comments

 • Amber siger:

  Tusind tak for tippet! Skal ud og handle hårpleje i denne uge så glæder mig til at prøve Gliss. ✨

 • Frederikke siger:

  Tak for tip! Jeg har været ude og købe Gliss’ shampoo og balsam samt deres hårkur. Har du prøvet hårkuren? Har ikke prøvet nogle af produkterne endnu, men glæder mig til det! Jeg har de sidste år købt lidt dyrere hårprodukter, men håber disse kan være lidt sødere ved min SU-konto hahah <3

  • Cecilia Demant siger:

   Selv tak Frederikke! Håber du (og din bankkonto) bliver glad for tingene 😉 <3 Jeg har faktisk hårkuren herhjemme, men har af en eller anden grund ikke fået den prøvet... Måske jeg lige burde gøre det!

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com