AnmeldelserBeauty

Det Mest Millenial Hudpleje Ever

Jeg ser det som min fornemmeste opgave at scanne skønhedsmarkedet for nye produkter, teste dem og melde tilbage til Jer, hvad der er værd at investere i og hvad man roligt kan springe over. I dag skal det handle om Shiseidos nye WASO serie som jeg fik tilsendt for et par måneder siden. Shiseido er ikke et brand jeg har særlig meget erfaring med. Faktisk er disse produkter de første jeg prøver fra mærket af, hvilket gør det hele endnu mere spændende, da jeg derfor ikke vidste, hvad jeg skulle forvente.

Hudplejeserien fangede min opmærksomhed så snart jeg fik den ind ad døren; se lige den indpakning! Jeg har aldrig set noget der bare minder om, og det er virkelig en sjældenhed for mig, taget i betragtning hvor mange forskellige produkter jeg tester. Indpakningen er super cool og stilren. Den har et let futuristisk udtryk der tiltaler mig enormt meget. Jeg kunne forestille mig, at fellow millenials vil have det på samme måde; serien ser super young og hip ud. Godt gået, Shiseido!

Vi ved jo allesammen godt, at produkter er mere end bare en smuk indpakning og jeg har derfor testet fire produkter fra serien jeg vil fortælle om i det følgende. Først lidt baggrundsviden: WASO-serien har et tydeligt yngre aim og arbejder på at balancere og fugte ung hud samt minimere fedtet hud og forstørrede porer. Produkterne indeholder velkendte ingredienser som honning og gulerod men også mere eksotiske ingredienser som snebævresvamp (??) og tofu (????). Hudplejen henter naturligvis inspiration fra Japan som også er Shiesidos oprindelsesland. WASO serien er lavere prissat end resten af Shiseidos sortiment, hvilket giver god mening når man sigter efter en yngre målgruppe. Der er dog ikke tale om billig hudpleje; priserne ligger fra 245 kr til 299 kr pr. produkt.

Shiseido WASO Fresh Jelly Lotion, 245 kr
Seriens “skintonic” hedder Fresh Jelly Lotion. Der er tale om et moderne produkt med en konsistens som en gel, der bliver mere tyndtflydende ved hudkontakt. Produktet her lover at fugte huden grundigt inden den efterfølgende pleje. Det trænger lynhurtigt ind og efterlader huden med en pæn mængde fugt og en behagelig følelse – og så dufter det godt. Følelsen produktet efterlader på huden minder næsten lidt om en primer, hvilket formegentlig skyldes et ret højt indhold af glycerin. Generelt er der skruet op for fugten her når man kigger på ingredienserne, så det er produktets primære fokus.

Udover de fugtgivende ingredienser lover Shiseido at produktet også dulmer rødme fra bumser. Dette er ikke en egenskab jeg personligt har bemærket, men jeg kan helt klart skrive under på, at huden føles mere velfugtet og ser sund ud efter brug. En anden ting der er værd at nævne er, at Fresh Jelly Lotion er formuleret uden alkohol, som jeg ved mange af Jer derude gerne vil indgå i Jeres hudpleje.

Hvis du er på udkig efter en pæn, velduftende og super fugtgivende skintonic/pre-creme er denne et godt bud. Ikke det billigste du kan få for dine penge, men hvis du har hang til lækre brugeroplevelser og cool design kunne produktet bestemt være noget for dig.

Kan købes her (affiliate)

Shiseido WASO Clear Mega Hydrating Cream, 299 kr
Den ultra-fugtgivende ansigtscreme i serien hedder – sigende nok – Mega Hydrating Cream. Konsistensen af dette produkt er helt unik, og der er proppet en masse silikoner i for at opnå den. Det generer personligt ikke mig, men hvis du af en eller anden årsag gerne vil undgå silikoner, så gå i en stor bue udenom dette produkt.

Konsistensen er næsten som en pude eller en fast gel. Meget spøjs, men rigtig cool. Den går godt i spænd med det futuristiske design og føles moderne og innovativ. Cremen føles næsten let kølende på huden og fugter lynhurtigt i dybden men efterlader samtidig en let olieret følelse på overfladen, der giver et indtryk af, at den holder godt på fugten. Cremen her arbejder på at minimere porer, udjævne hudtonen let samt selvfølgelig fugte. Og dét er virkelig noget den gør! Personligt er denne creme lige lidt for intens til mig. Måske jeg skulle eksperimentere med at bruge lidt mindre ad gangen men jeg har lagt mærke til, at min hud har en tendens til at fedte op når jeg bruger denne creme. Jeg har primært brugt den som natcreme og min hud føles skøn om morgenen, men i løbet af dagen kan jeg mærke, at den simpelthen har fået mere fugt end den behøver.

Når det så er sagt så synes jeg at cremen vil være et super valg til dem som har normal til tør hud (min egen er mere ovre i det normal-kombinerede) med ujævn hudtekstur de gerne vil udglatte. Cremens konsistens gør dette fint i sig selv, men den mængde fugt der bliver leveret er også effektiv til at tage sig af tørre flager. Et cool produkt, der desværre ikke var helt kompatibelt med min hudtype, men ikke dårligt af den årsag.

Kan købes her (affiliate)

Shiseido WASO Color-Smart Day Moisturizer, 299 kr
Jeg kan ligeså godt lægge ud med at sige, at dette er mit yndlingsprodukt fra serien! Jeg er vild med denne farvede dagcreme som kombinerer en masse gode ting i ét. Den har de samme fugtgivende egenskaber som resten af produkterne, men indeholder også anti-pollution ingredienser samt ingredienser, der arbejder med at holde den værste shine nede. Den har en solfaktor 30, hvilket er genialt hvis du ligesom jeg ikke bryder dig om at skulle komme solfaktor på som et ekstra trin; her er det en integreret del af din dagcreme.

Den indeholder en smule farve, som personligt ikke er makeup nok til mig (full face, over here!). Jeg kommer derfor en foundation oven på, men hvis du er til et mere naturligt look vil denne creme også kunne doble op som din base, og dermed løse tre problemer på én gang. Cool.

Cremen tørrer hurtigt ned på huden og er rimelig budge-proof. Selve farven vil jeg kalde lys, så hvis du påtænker at bruge den som din base vil jeg anbefale lige at prøve den på hånden i en fysisk butik først. Den passer til mig og er lidt mørkere end min naturlige hudtone, så jeg får en let bronze glow af den – men jeg er også MEGET bleg.

Et rigtig godt produkt jeg faktisk vil anbefale til alle hudtyper. En super nem måde at få sin fugt, solfaktor og let dækkende / primende effekt ind i hverdagen på.

Kan købes her (affiliate)

Shiseido WASO Soft + Cushy Polisher, 245 kr
Fra mit yndlings produkt og direkte til mit mindst-yndlingsprodukt i serien. Som I ved foretrækker jeg mine peelinger på syre- eller enzymform, og dette produkt er en klassisk, manuel eksfoliant. Det er jeg dog ikke helt afvisende over for, hvis bare skrubbekornene er milde og godt afrundede. Det synes jeg bestemt de er i produktet her, men jeg er alligevel ikke helt oppe at ringe.

Shiseido skriver, at der er tofu-ekstrakt heri som skulle hjælpe med at eksfoliere huden også. Jeg har dog ikke kunne finde noget dokumentation for, at dette rent faktisk virker og har heller ikke haft mulighed for at konkludere på det, da jeg ikke kan afgøre hvilken form for eksfoliering der er mest effektiv når produktet indeholder skrubbekorn også. Produktet lover også at fjerne overskydende hudfedt, hvilket jeg godt kan tilslutte mig. Min hud føltes mat og fin efter brug. Den var også blød og produktet gjorde egentlig hvad det skulle og hvad det lover. Grunden til jeg ikke er forelsket er, at jeg ikke synes der er grund til at bruge så mange penge på et produkt med skrubbekorn i. Det er et sted du helt fint kan spare hvis du er på budget – og selvfølgelig også hvis du ikke er. I princippet kan en frottévaskeklud gøre det samme for din hud, så i min optik er der ingen grund til at investere i produktet her. Igen; ikke et dårligt produkt, bare ikke prisen værd.

Kan købes her (affiliate)

Har I spottet WASO serien derude? Hvad synes I om designet – er det noget der tiltaler Jer? Let me know i kommentarerne!

xx Cecilia

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com