Uncategorized

Tre Seriøst Nice Hudplejeprodukter

By 01/02/2018 februar 6th, 2018 No Comments

Vi hopper lige til sagen; jeg vil gerne dele tre seriøst nice hudplejeprodukter jeg bruger lige for tiden med Jer. De har absolut intet med hinanden at gøre, men hvis du er på udkig efter lidt lækkert til din egen hudplejerutine er du landet på det rigtige post.

Pixi – Hydrating Milky Mist, ca 153 kr
Jeg bruger Pixis Hydrating Milky Mist som min toner morgen og aften for tiden. Jeg elsker dette produkt! Det er den mest fugtgivende ansigtsspray jeg nogensinde har prøvet, og det siger ikke så lidt. Jeg har intet negativt at sige om produktet; forstøveren er super fin og gør, at man sagtens kan spraye den over sin færdige makeup uden at være bange for tunge dråber på ansigtet. Produktet er som sagt vanvittigt fugtgivende på et niveau, hvor din hud rent faktisk føler sig fugtmættet hvis du sprayer lidt på ansigtet i løbet af dagen. Det har jeg aldrig oplevet før med en ansigtsmist.

Pixi lokker med, at der skulle være nogle gode ingredienser i såsom hyaluronsyre og havre (virker beroligende). Jeg kan virkelig ikke spotte hyaluronsyren på ingredienslisten – hvad sker der lige her? I hvert fald kan jeg berette, at de to fremhævede ingredienser ikke findes i produktet i mængder der er særlig interessante; jeg vil vurdere, at der er langt under 1% af hver af disse ingredienser i. Havren står listet efter phenoxyethanol, som er et konserveringsmiddel der maks må være 1% af i kosmetiske produkter, hvilket giver et ret godt praj om, at ingredienserne kun er til pynt.

Til gengæld er produktet bygget op af nogle solide, velfungerende (men knap så sexede) ingredienser, der jo tydeligvis leverer godt på fugtfronten alligevel!

Kan købes her (annoncelink)

MBR – Beta Enzyme, 654 kr
Et lidt extra produkt, der trods alt gør en kæmpe forskel for min hud for tiden er MBRs Beta Enzyme. Der er tale om en daglig peeling på gel form. Den indeholder en kombination af alpha hydroxysyrer samt papayaenzym der effektivt og mildt eksfolierer huden. Jeg bruger den hver aften på en renset hud og lader den sidde ca. et kvarter. Jeg oplever, at min hud er langt mere jævn i teksturen, blødere og mere modtagelig over for efterfølgende pleje. Det her er en life-saver når jeg døjer med urenheder og en hud der flipper lidt.

Det er et ret dyrt produkt, men til gengæld er det super effektivt og der skal kun bruges meget lidt. Hvis du døjer med en hud der nemt stoppes til eller bliver enormt tør, vil du elske det!

Det er lidt svært at få fat i, men føres her.

Beauté Pacifique – Crème Metamorphique, 559kr
Jeg havde helt glemt, hvor glad jeg er for danske Beauté Pacifiques produkter. Jeg er begyndt at bruge deres A-vitamin creme om aftenen for at eksperimentere lidt med denne effektive og elskede ingrediens. A-vitamin har (som noget ret sjældent) en dokumenteret effekt på rynker og bruges derfor ofte i anti-age pleje. Dog er den også rigtig god hvis man døjer med uren hud, og det er primært derfor jeg bruger den.

Min hud har haft tendens til at få nogle bumser på det seneste, og jeg aner ikke hvorfor. Cremen her har hjulpet mig en del, men ikke taget hele problemet. Den har ikke den lækreste konsistens og er et stykke tid om at trænge ind – til gengæld får den din hud til at føles helt fantastisk. Du vågner op med en hudtone der er mere jævn, en hud der er fugtmættet, mega blød og nærmest uden tekstur. Jeg er rigtig glad for at bruge den i kombination med Beta Enzyme ovenfor!

En sikker vinder hvis du gerne vil begynde at introducere A-vitamin i din hudpleje; jeg synes prisen er meget rimelig med tanke på, at du får 115mL. Dét er en kæmpestørrelse til en ansigtscreme!

Stor størrelse kan købes her til 559 kr (annoncelink)
Lille størrelse kan købes her til 395 kr (annoncelink)

Tre hero produkter fra mig af i dag. Hvad kan I anbefale på hudplejefronten?

 

.

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com