AnmeldelserBeauty

Ansigtscremer, der IKKE holder op med at virke

By 12/03/2018 marts 19th, 2018 One Comment

Annonce for Shiseido

Kender du det, at du spændt køber en ny ansigtscreme der lover en hel masse? Den leverer flotte resultater den første uge eller to, men derefter er det som om, at effekten aftager og du ikke kan se nogen forskel overhovedet ved brug. Jeg kender alt til det – især i min hudpleje. Det er netop denne problemstilling Shiseido kommer til livs med deres nye Essential Energy serie. De har lanceret tre ansigtscremer, der alle bygger på neurovidenskab – altså læren om nervesystemet.

Nervesystemet er et enormt og komplekst emne, som jeg ikke vil bruge for lang tid på i dag. Dog er det vigtigt at gøre sig klart, at huden i høj grad hænger sammen med nervesystemet – det er her, vi sanser og føler rigtig meget igennem. I huden ligger sensoriske nerver, som hele tiden sender informationer til centralnervesystemet gennem de stimuli de udsættes for. Informationerne omsættes i hjernen til info vi forstår; eksempelvis fjerner vi hånden fra en varm kogeplade, fordi nervesystemet i samarbejde med hjernen fortæller os, at det gør ondt.

På den mildere front har nervesystemet også et tæt samarbejde med hudens væv, og det er netop her Essential Energy kommer ind i billedet. De tre cremer er specialdesignede til at arbejde med hudens væv og sensoriske nerver på bedst mulige måde for bl.a. at sikre, at huden ikke bliver “immun” over for cremen med tiden, men konstant er på dupperne og optager de gode indholdsstoffer.

Essential Energy er et gennemført koncept; alle cremerne kommer i fine, hvide krukker med perlemorskær. De føles enormt lækre at røre ved og er inspireret af håndlavede, japanske tekrus med forskellige teksturer. Faktisk findes der hele 64 forskellige krukker til cremerne – forskellene er små, men mærkbare når man rører ved produkterne side om side. Det er en lille, sjov detalje som jeg synes understøtter produktet rigtig fint. Man får hele tiden forskellige sensoriske indtryk i kontakten med produkterne.

Cremerne kommer som sagt i tre typer; en traditionel creme, en traditionel creme med solfaktor og en gel-creme. Dermed er der noget til alle hudtyper og alle tider på døgnet. Fælles for dem alle er, at de arbejder på at gøre huden mere modtagelig over for den hudpleje du bruger. Det vil sige, at du ikke blot får glæde af cremerne her, men også eksempelvis af din ansigtsrens, som huden vil blive mere modtagelig over for. Cremerne booster hudens glød, elasticitet og fugtniveauer. De kan både bruges til at beskytte huden men også til at bekæmpe de første alderstegn. Der er en række cool ingredienser i, som alle hjælper Shiseidos nye ReNeura teknologi med at virke som den skal. Selve hudens aktive respons på cremerne vedligeholdes af et særligt pulver i produkterne, som består af formbare sfæriske partikler der aktiverer hudens processer i de områder cremen arbejder (læs: fugt, antioxidativitet og alt det andet vi gerne vil have fra vores cremer). Det er videnskab når det er bedst!

I stedet for at nørde videre tænkte jeg, at jeg ville gennemgå de forskellige cremer med Jer så I kan finde ud af, hvilken én der passer Jeres behov bedst.

Shiseido Essential Energy – Moisturizing Cream, 495 kr
Cremen her har den helt traditionelle creme-tekstur men uden at være tung eller fedtende på huden. Det er den jeg har brugt mest i de kolde vintermåneder og jeg oplever, at den gennemfugter huden men efterlader hudoverfladen vildt blød og perfekt som makeupbase. Jeg har både brugt den morgen og aften – selvom der ikke er SPF i – fordi den bare har været min favorit. Jeg har haft forholdsvis tør hud gennem vinteren, men jeg synes at cremen her har hjulpet mig rigtig godt igennem. Den dufter skønt – det gør alle produkterne i serien – af jasmin og let citrusfrugt. Selve cremen er let ferskenfarvet og meget fin at se på.

Jeg vil anbefale denne creme til Jer med en normal til tør hud, der leder efter et fugtboost som virkelig arbejder i dybden såvel som overfladen. Det overrasker mig hver gang, hvordan selve hudens overflade bare føles super blød når jeg bruger denne creme. Det kan nærmest kun forklares ved selv at give den et skud. Huden føles seriøst pore-løs!

Kan købes hos Nicehair her (annoncelink).

Shiseido – Essential Energy Moisturizing Gel-Cream, 495 kr
Gel-versionen af cremen har en markant lettere konsistens end førnævnte creme. Jeg vil sige, at denne creme passer bedre til de af Jer med en kombineret til fedtet hud. Cremen trænger ikke ligeså hurtigt ind som andre gel-cremer jeg har prøvet, men det gør mig personligt ingen ting, for til gengæld føles den kølende på huden i processen og fugter rent faktisk igennem i stedet for bare at forsvinde. Teksturen er sindssygt lækker og vildt interessant, som jeg håber I kan se på billedet. Igen har cremen samme lækre, lette ferskenfarve som den “almindelige” creme.

Jeg oplever at få en bedre glød af denne creme – hvor den traditionelle creme giver en næsten fløjlsblød finish til huden oplever jeg at gelen gør hudens overflade mere lysreflektiv. Jeg har brugt den både dag og nat og oplever, at den giver en pæn mængde fugt men tror personligt, at den vil performe aller bedst for mig i sommerperioden hvor min hud har tendens til at fedte lidt op. Hvis du elsker en let creme og har en hud til den mere fedtede side er gelen valget for dig.

Kan købes i Matas her eller hos Nicehair her (annoncelinks).

Shiseido – Essential Energy Day Cream SPF 20, 495 kr
De to foregående cremer kan selvfølgelig også bruges om dagen, men hvis du godt kan lide at slå to fluer med ét smæk og have din solbeskyttelse indbygget i din dagcreme, er det denne version du skal have fat i. Solfilteret farver cremen hvid og den har også en lidt mere fast konsistens end de to andre cremer. Selvom der er solfilter i føles cremen hverken tung eller fedtende på huden. Det er desværre noget jeg ofte oplever med cremer der har en højere SPF i – men ikke her, heldigvis. Der er heller intet hvidt skær efterladt på huden. Konsistensen minder mest om den første creme men finishen mest om gel-cremen. Der er virkelig skruet op for gløden i denne creme, hvilket får huden til at se enorm sund ud med det samme, samtidig med, at den selvfølgelig bliver det på sigt.

En anden voldsomt cool feature ved cremen her er, at den indeholder en ingrediens som Shiseido har døbt “Shield Network” der forhindrer pollen i at klæbe sig til huden ved at nedsætte den statiske elektricitet på huden. Det betyder, at tiltrækningen af pollen-partikler mindskes og vil især være hjælpsomt for de af Jer med tendens til pollen-allergi. Jeg påstår ikke at cremen kan fjerne problemet helt, men den er i hvert fald designet til at minimere røde øjne og hævelser hvilket jeg ved kan være en gene for mange. Det har jeg aldrig før stødt på i en creme og jeg synes det er for fedt at tænke ind i en formel!

Jeg er personligt vild med at have en solfaktor i min dagcreme, da jeg ellers er meget tilbøjelig til at skippe lige præcis det trin i min hudplejerutine, selvom det er et af det vigtigste og mest beskyttende for huden. Hvis du på nogen måde har det som jeg, er det denne creme du skal have fat i. Den går selvfølgelig rigtig godt i spænd med både cremen og gelen uden solfaktor også, så du kan have både en dag- og natte-version.

Kan købes i Matas her eller hos Nicehair her (annoncelinks).

Jeg er virkelig imponeret over Shiseidos nyeste lancering – og det siger jeg ikke kun fordi jeg arbejder sammen med dem om dette indlæg. Jeg er vild med, hvordan de har givet selv de mindste detaljer opmærksomhed og hele brugeroplevelsen ved cremerne er bare lækker. Min kæreste har allerede fingrene i creme krukken og har taget gel-cremen til sig – så nu må vi se om den overhovedet holder til, at jeg kan få lov at bruge den til sommer…

Hvis du er i markedet for en ny ansigtscreme eller to, vil jeg klart anbefale at tage et kig på disse. Du er i hvert fald sikret at blive eksponeret for den nyeste hudplejeteknologi. De kan fås i Matas så hvis du vil tjekke duft og konsistens ud er det super nemt. Ellers kan de også fås online – jeg har linket til alle tre oven for.

Hvad synes I om Essential Energy? Lyder det interessant? Det taler i hvert fald big time til min indre nørd.

Join the discussion One Comment

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com