Uncategorized

Alt du skal vide om Glamglows masker

Hvis du har brugt bare en lille smule tid på de sociale medier de sidste 3 år, har du med garanti stødt på Glamglows smukke, farverige ansigtsmasker. De har nærmest opnået kult-status, og med god grund. Jeg er selv stor fan af de fleste af Glamglows produkter og synes deres koncept er både forfriskende og humoristisk – og så er produkterne af god kvalitet.

I dag tænkte jeg at anmelde samtlige af deres “Mud”-ansigtsmasker for at give et praj om, hvad der passer bedst til dig og dine behov. Jeg er vild med de fleste af dem, men der var også et par stykker, som ikke fungerede for mig. Let’s dig in.

Glamglow Youthmud Tinglexfoliate Treatment, 385 kr
Den helt klassiske Glamglow maske kommer i en sort indpakning og lover dybderens, eksfoliering og glød i ét. Masken er en blød muddermaske med stykker af teblade i, som giver en kraftig, antioxidativ effekt. Selvom denne maske er the OG Glamglow, er jeg faktisk ikke særlig vild med den. Ikke fordi den ikke virker, men fordi det er seriøst hardcore stuff og simpelthen for meget for min hud, som bliver irriteret af den.

Jeg vil bestemt ikke anbefale denne maske til sarte hudtyper, men hvis du godt kan lide hudpleje der virkelig sparker røv på eksfolieringsfronten kunne denne godt være en mulighed. Jeg synes personligt den er lige lovligt krads og foretrækker de andre masker i serien. Den virker på 10 minutter og er nem at skylle af igen, så brugervenligheden er i top. Indpakningen er også pæn – selve produktet er bare for meget.

Fuld størrelse fås her (annoncelink)
Prøv en mindre størrelse for 135 kr her (annoncelink)

Glamglow Supermud Clearing Treatment, 385 kr
Denne maske til gengæld – WOW! Den er en af mine ultimative favoritter fra Glamglow og er sindssygt effektiv. Der er tale om en dybderensende maske som fjerner olie, formindsker porer og hjælper med at bekæmpe urenheder. Den er et go-to når min hud flipper og virker rent faktisk. Jeg bruger den sågar som spot-treatment direkte på bumser og sover med den. Når jeg vågner kan jeg tydeligt se, at bumsen er reduceret i størrelse og rødme. Jeg har intet dårligt at sige om dette produkt! Igen skal du blot være opmærksom på, at det måske ikke er det bedste for en følsom hud. Generelt henvender Glamglows produkter sig ikke til følsomme hudtyper, eftersom de indeholder parfume og mange planteekstrakter, der kan virke irriterende på en sensitiv hud. Hvis ikke du har problemer med den slags, synes jeg Sup ermud er et fantastisk sted at starte, hvis du gerne vil have en introduktion til mærket eller blot ønsker en ansgitsmaske der virkelig sparker røv.

Jeg er selv løbet tør, men skal virkelig ud og have en ny snart!

Fuld størrelse kan købes her (annoncelink)
Prøv en mindre størrelse for 135 kr her (annoncelink)

Glamglow Thirstymud Hydrating Treatment, 385 kr
Thirstymud er Glamglows bud på en fugtmaske – og se lige hvor pæn indpakningen er! Jeg elsker den blå farve. Alle krukkerne er utroligt visuelt smukke at se på, og jeg bliver altid glad når jeg bruger produkterne. Jeg er en sucker for indpakning, det kan jeg ikke løbe fra.

Det her er endnu en af mine favoritter. Jeg kan faktisk ikke huske at have brugt ligeså effektiv en fugtmaske som denne. Den er let i konsistensen og super behagelig på huden. Den dufter af kokos, trænger hurtigt ind og fugter i dybden. Hvis du har en følsom hud og gerne vil prøve en Glamglow maske alligevel, ville jeg vælge denne. Heri finder du honning-, ingefær- og olivenekstrakt for bare at nævne nogle få ingredienser. Masken efterlader huden blød, velfugtet og glødende. Jeg bruger min overnight for de bedste resultater.

Fuld størrelse kan købes her (annoncelink)
Prøv en mindre størrelse for 135 kr her (annoncelink)

Glamglow Flashmud Brightening Treatment, 385 kr
Endnu en indpakning der bare ikke er til at stå for i en skøn, italienerorange farve. Flashmud er glød på dåse og leverer en let manuel eksfoliering på grund af små korn i masken, såvel som en kemisk én af slagsen der hjælper med at udjævne hudtonen, give en mere ensartet tekstur og blødgøre huden.

Flashmud er masken til dig der døjer med pigmentforandringer, røde mærker fra bumser, ujævn hudtekstur og manglende glød. Den dufter af søde appelsiner, er nem at bruge og seriøst effektiv. Kan bruges som en kur flere dage i streg eller ca. en gang om ugen, som er den måde jeg foretrækker at bruge den. Kuren er smart, hvis du virkelig døjer med genstridige pigmentpletter og gerne vil speede fornyelsesprocessen af huden op, så du kan komme dem til livs.

Fuld størrelse kan købes her (annoncelink)
Prøv en mindre størrelse for 135 kr her (annoncelink)

Glamglow Powermud Dualcleanse Treatment, 385 kr
Jeg ved at jeg gentager mig selv her, men denne maske er helt super! Jeg er vild med oliebaserede renseprodukter som I ved, og denne ansigtsmaske transformeres fra ler til olie ved kontakt med vand. Jeg synes denne maske er sindssygt innovativ og passer faktisk rigtig godt til en følsom hud, fordi den ikke er ligeså skrap som en klassisk muddermaske. Den renser i dybden, fjerner overskydende olier men efterlader alligevel huden blød og velfugtet. Virkelig et sindssygt lækkert produkt! Jeg værdsætter, at den ikke skummer når der kommer vand på, men rent faktisk bliver til en olie – det er langt bedre for huden.

Fuld størrelse kan købes her (annoncelink)
Prøv en mindre størrelse for 135 kr her (annoncelink)

Glamglow Gravitymud Firming Treatment, 485 kr
Nok den maske der får mest hype for tiden, og jeg forstår godt hvorfor. Selve produktet er nemlig sølvfarvet, så man ligner lidt en meget glam robot når man bruger den. Desuden har Glamglow lavet en række limited editions af denne maske i blå, grøn og guld som bare ser cool ud. Desværre er den ikke min favorit, til trods for at den er nice på Instagram.

Det er en peel-off maske, og dem har jeg bare aldrig været fan af. Jeg føler aldrig at de rigtig gør noget for huden og sidder der ligesom bare og tørrer. Det er præcis samme oplevelse jeg har med denne maske. Jeg synes også det er hammer besværligt at fjerne peel-off masker igen, så jeg plejer at undgå dem fuldstændig. Hvis du godt kan lide den slags, knock yourself out. Min teori er bare, at huden udelukkende bliver blød af at få fjernet det øverste døde lag hudceller når du hiver masken af igen, og at ingredienserne ikke rigtig gør noget da de bare størkner på huden.

Fuld størrelse kan købes her (annoncelink)
Prøv en mindre størrelse for 135 kr her (annoncelink)

Det var en kort run-down af alle Glamglows Mud-masker og jeg håber virkelig, det skabte lidt overblik hvis du er nysgerrig på dem. Der er mange favoritter imellem, som jeg oplever mig selv bruge fremfor mange af de andre masker i min samling. Jeg synes de er geniale som gaveidéer eller selvforkælelse til alle, der godt kan lide smuk, playful og effektiv hudpleje.

Hvad har I selv af erfaringer med Glamglow? Hvilken maske er Jeres yndlings?

xx Cecilia

Join the discussion One Comment

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com