KarrierePodcastPodcast

#3 Negativitet & Håbløshed I Hverdagen – Hvad Kan Du Gøre?

Da jeg spurgte på min Instagram “Føler du dig tit vred, deprimeret, frustreret eller modløs efter at have læst opslag, kommentarer og nyheder på de sociale medier?” svarede hele 74% af de 700+ respondenter “JA”. Det er et meget højt tal – og noget jeg desværre selv kan genkende fra min hverdag.

Hvad gør al den negativitet vi faktisk selv – frivilligt – lukker ind i vores liv online ved os? Hvordan reagerer vores hjerne på de tanker og følelser vi får af at læse et vredt kommentarspor? Og hvordan kan vi selv tage ansvar for at moderere vores indholdsforbrug, så vi fodrer os selv med værdifuld information og underholdning fremfor ligegyldig mundgylle? Alt det taler jeg om i dagens udgave af YoPros!

Ressourcer:
Factfulness af Hans Rosling
Engelsk her (reklamelink)
Dansk her (reklamelink)

Det Kreative Samfund af Lars Tvede
Dansk her (reklamelink)

The Subtle Art of not Giving a F*ck af Mark Manson
Engelsk her (reklamelink)

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com