KarrierePodcastPodcast

#4 Myten Om Motivation – Derfor Kommer Du Aldrig i Mål

“Grunden til du ikke gennemfører dit studie/søger dit drømmejob/gennemfører dit vægttab er, at du simpelthen ikke vil det nok”, “Hvis bare du er motiveret, skal du nok komme i mål” og “Du skal kun gøre ting du føler for at gøre”. Er du også stødt på lignende udsagn rundt omkring, der skal forsøge at forklare dig, hvorfor du bare ikke lader til at kunne nå i mål med hvad end du går og kæmper med? Jeg har set og hørt dem alt for meget, og de er simpelthen noget vås langt hen ad vejen.

I dagens afsnit taler jeg om myten om motivation og om, hvorfor motivation i sig selv aldrig får os over målstregen. Der er nemlig 3 komponenter der skal i spil, før du rent faktisk får tabt dig, gennemført studiet eller taget den nye hobby op – og motivation er kun én af dem.

Jeg taler lidt om, hvordan du holder motivationen ved lige når du har fundet den samt hvilke andre ingredienser der skal være til stede før du kan regne med at se resultater.

Jeg synes det er et mega spændende emne, og håber, at afsnittet kan bruges! Jeg hører meget gerne fra dig på Instagram @yoprospodcast eller mail på yoprospodcast@gmail.com hvis du har spørgsmål, kommentarer eller idéer til fremtidige emner!

Rock on.

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com