AnmeldelserUncategorized

Plaisir 3in1 Serum

Jeg har virkelig en thing for serummer, og det kan godt være en dyr fornøjelse engang imellem. Derfor bliver jeg altid glad, når jeg ser prisvenlige varianter på markedet. Den kategori må Plaisirs 3in1 Serum falde ind under – med en pris på 159,95 kr. kan alle være med, især med tanke på, at du tit finder produktet på tilbud!

Jeg ved jeg har omtalt produktet på min kanal løbende, men har aldrig lavet en egentlig anmeldelse af det. Dette er min tredje flaske og det er kun meget få hudplejeprodukter jeg kan prale af at have købt ad flere omgange. Jeg tester så meget, at hvis det ikke spiller 100%, kommer jeg aldrig til at anskaffe mig det igen. Derfor er jeg glad for at kunne rapportere, at serummet vi skal tale om i dag er et super bud, hvis du leder efter et godt sted at starte i serummernes verden.

Info
Navn: Plaisir 3in1 Serum
Størrelse: 30 mL
Pris: 159,95 kr
Forhandles: Hos Matas her (reklamelink)

Ingredienser
Naturligvis starter vi med at kigge på ingredienserne, for jeg er jo ikke kemiingeniør og komplet skønhedsnørd for ingenting. Noget jeg er meget glad for ved produktet er, at det er parfumefrit. Parfume er ikke noget jeg død og pine forsøger at undgå i min hudpleje, men hvis min hud er inde i en særlig følsom periode, kan jeg godt lide at skære det fra og det har man muligheden for med dette produkt.

Derudover er ingredienslisten ret interessant – især til prisen. Du finder 3 forskellige typer hyaluronsyre heri. Hyaluronsyre har vi nok alle hørt om nu, men for lige at genopfriske, er det en helt fantastisk fugtbinder i huden og kan holde 1000 gange sin egen vægt i vand!

Du finder ceramider heri, som er en vigtig stofgruppe i huden. Ceramider er lipider (fedtstoffer) og virker beskyttende på huden på flere måder: de er med til at holde huden sammen, så den kan opretholde en effektiv barrierefunktion og dermed fungere optimalt. En højt ceramidniveau i huden mindsker fugttabet gennem huden og er generelt med til at beskytte mod miljømæssige påvirkninger.

Den sidste, interessante ingrediens jeg vil nævne er Palmitoyl Pentapeptide-4, som også går under navnet “Matrixyl”. Det er et peptid, som har rigtig fine anti-age egenskaber og som kan reducere udseendet af rynker. Det virker ved at stimulere celleaktiviteten i huden og altså fremme dannelsen af bl.a. kollagen og elastin, som er proteiner der holder huden elastisk, spændstig og fast – med andre ord: ung.

Du finder også lidt vitamin E heri, der virker som en antioxidant samt mere basale, fugtgivende ingredienser som glycerin og squalane.

Produktet er desuden vegansk, så er det et krav du stiller til dine skønhedsprodukter er her en mulig tilføjelse til din rutine.

Ingrediensliste
Aqua, Glycerin, Coco-Caprylate/Caprate, Squalane, Dimethicone, Betaine, ButyleneGlycol, Palmitoyl Pentapeptide-4, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Creatine, Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Ceramide 3
Panthenol, Caprylyl Glycol, Ethylhexyl Stearate, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Cetyl Alcohol, Isocetyl Alcohol, Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate
Polysorbate 20, Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxystearate/Sebacate
Sodium Isostearate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer
Carbomer, Sodium Gluconate, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol

Virkning

Det er selvfølgelig godt og fint at kigge på ingredienslisten, men hvordan virkede produktet?

Jeg synes der er tale om et rigtig elegant serum, som føles enormt behageligt på huden. Det er et mere cremet serum end mange af de silikonetunge varianter på markedet, og det synes jeg rigtig godt om, udelukkende fra en konsistens-præference. Det trænger hurtigt ind i huden, fugter med det samme og fungerer rigtig fint i samspænd med alt efterfølgende pleje og makeup jeg har prøvet.

Produktet kan bruges både morgen og aften, hvilket er super, hvis du er til en mere minimalistisk hudplejerutine og ikke gider at have dedikerede produkter til de forskellige tidspunkter af døgnet.

Jeg oplever ingen hudirritation ved brug; kun en glad, gennemfugtet og behagelig hud. Jeg kan af gode grunde ikke sige så meget om anti-age effekterne, men fugtboostet er i hvert fald til stede og noget de fleste hudtyper vil synes rigtig godt om.

Vurdering

Pris, virkning og ingredienser går virkelig op i en højere enhed her, så serummet ender med en klar anbefaling fra mig af. Det er perfekt til dig som er ved at kaste dig ud i hudpleje for første gang eller har en ung hud som bare skal fugtes og beskyttes godt. Jeg kan også se det fungere til dig med en mere moden hud, som ikke vil bruge vildt mange penge på pleje, men stadig have noget der er effektivt.

Det er helt sikkert ikke sidste flaske jeg køber af dette produkt! Det er et go-to i tider, hvor min hud flipper og jeg skal have noget i min rutine jeg kan stole på. Forresten: produktet kommer med et låg, det er bare lykkes mig at smide det væk…

Hvis du er interesseret i at prøve produktet eller læse mere om det, føres det hos Matas og kan købes her (reklamelink).

Har du prøvet serummet selv? Jeg vil rigtig gerne høre hvad du synes! Hvis du ligger inde med andre gode anbefalinger af prisvenlige serummer så del dem meget gerne i kommentarerne – det bliver vi alle klogere af.

** Nogle af mine links er affiliate links (markeret som “reklamelink”). Hvis du vælger at shoppe igennem dem, støtter du mit arbejde her på bloggen og min Youtube-kanal, så jeg får råd til at afholde nogle af de udgifter der er i forbindelse med at drive de medier. Det bliver selvfølgelig ikke dyrere for dig, men det er en kæmpe hjælp for mig. **

Join the discussion 2 Comments

  • Yasmin siger:

    Vil du anbefale den til en mere kombineret hud. Jeg er fedtet og har tendens til bumser og er meget sensitiv i t-zone men kan godt være lidt tør andre steder.

  • Pernille Jacobsen siger:

    Det er et super lækkert serum som føles super behageligt på huden. Har hyper sensitiv hud (multi allergisk) og mærker ingen irritation så det er meget positivt 🙂

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com