Uncategorized

Efterårsfin fra inderst til yderst (annonce)

By 20/09/2019 september 27th, 2019 No Comments

Efteråret er min yndlingsårstid; jeg føler mig altid inspireret, klar i hovedet og opfyldt af virkelyst. Efteråret er som regel der, hvor jeg virkelig går min garderobe efter i sømmene – smider ud, køber nyt, donerer og retter til. Selvom I ikke kan se det, er det også en proces min undertøjskuffe gennemgår; jeg tilføjer nye, fine sæt og smider ud, hvad der ikke længere kan betegnes som socialt acceptabelt at have på.

I dag tænkte jeg derfor, at jeg vile dele et par favoritter fra Hunkemöller med Jer. Som I måske ved, bryder jeg mig ikke om at bruge mange penge på undertøj og derfor synes jeg Hunkemöller er vildt interessant som brand; de laver nogle styles man føler sig fancy i, uden det koster en månedsløn.

Sæt nr. 1 med rosa farver, blomstermønster og polkaprikker er den helt rigtige kombination af sexy og sødt for mig; jeg bryder mig ikke om at gå i for udfordrende undertøj men jeg er heller ikke bleg for at give den som femme fatale i ny og næ – det er lige præcis hvad sættet her giver mig af vibes.
Det kan købes her.

Sæt nr. 2 ser jeg lidt som den farverige lillesøster til sæt nr. 1. Modellerne er ens, men sættet her har mere pang på farverne. Det er noget, jeg synes man hurtigt mangler i vintermånederne, og eftersom vi danskere alligevel tit går i mørkt tøj, fungerer det så fint med lidt ekstra farve inderst.
Kan købes her.

Sæt nr. 3 har jeg valgt at vise, fordi det er et nyt take på den klassiske nude. Uden at dele alt for mange detaljer om mine inderste lag, kan jeg godt afsløre, at jeg er kæmpe fan af nude. Jeg går nemlig tit i hvid og andre lyse farver men bryder mig ikke om, at man kan se mit undertøj igennem (medmindre det er som en bevidst detalje, selvfølgelig). Nude kan i længden dog godt blive en smule kedeligt, og her kommer rosa ind i billedet; du får et lyst sæt undertøj der ikke kan ses gennem hvid, beige, lyserød og lignende farver men har samtidig noget på, der ikke er totalt Bridget Jones. Jeg synes sættet her er fantastisk!
Kan købes her.

Har du nogensinde overvejet, hvem der dog render rundt derhjemme i en kimono? Det er mig! Jeg elsker kimonoer; især om efteråret og foråret, hvor det måske lige er det varmeste til en morgenkåbe (som jeg ellers lever i). En kimono er det perfekte lounge wear til de dage, man gerne vil være afslappet og komfortabel, men samtidig ikke ligne en backpacker der er på sin 5 rejsemåned. De giver lige lidt ekstra varme på de råkolde aftener, og så føler man sig bare automatisk 100 gange mere boss end i en almindelig morgenkåbe. Jeg har efterhånden et par stykker i min samling, men synes at denne bordeauxfarvede er helt skøn. Skriger farven lige efterår, eller hvad? I love it.
Kan købes her.

Lidt anderledes indlæg fra mig i dag – I know. Men jeg håber alligevel I synes det var hyggeligt at læse med. Jeg går og brygger på flere produktanmeldelser, og de burde være klar meget snart. I hvert fald håber jeg, at jeg kunne være med til at sprede lidt god efterårsstemning i dag; det er nu en skøn årstid!

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com