AnmeldelserBeauty

Matas Striber Mild Skintonic

Product basics
Matas Striber Mild Skintonic, 500 mL, 69,95 kr.
Vegansk, parfumefri, Svanemærket, Astma-Allergi Danmarks blå krans
Forhandles hos Matas her. (annoncelink)

Hvem er det til?
Alle der døjer med irriteret, rød, følsom eller beskadiget hud. Også for dem, som leder efter lidt ekstra fugt eller ung hud, som gerne vil undgå de skrappe teenageprodukter på markedet.

Hvad kan det?
Berolige, fugte og genopbygge huden.

Anmeldelse
Matas Striber Mild Skintonic er lige præcis hvad den siger – super mild. Jeg er overrasket over, at det er lykkes mig at bruge et produkt på 500 mL op! Det er fuldstændig uhørt for mig, som lynhurtigt bliver træt af produkter og rykker videre til det næste.

Skintonic er en af de typer produkter som helt klart er et “nice to have” i din hudplejerutine – ikke et “need to have”. Alligevel var jeg faktisk rigtig glad for produktet her. Jeg oplevede, at det opfriskede min hud, gav lidt ekstra fugt og havde en beroligende virkning efter rens (ikke at jeg renser min hud hårdt på nogen måde, men min hud er lidt sensitiv).

Konsistensen er super let og minder om vand. Det er da også, hvad der er mest af i produktet; vand med en række fugtbindende og beroligende ingredienser opløst i.

Allantoin, som findes i produktet, er en super god ingrediens til at berolige huden og dæmpe hudirritation. Jeg vil skyde på, at der er omkring 2% heri, men kan af gode grunde ikke være sikker.

Du finder også kreatin (“Creatine” på ingredienslisten) heri, som er den anden ingrediens der er værd at nævne i produktet. Kreatin er en aminosyre som indgår som en naturlig byggesten i kroppen og ingrediensen har en genopbyggende effekt på huden, hvilket er noget en følsom og eventuelt skadet hud virkelig har brug for.

Kan denne skintonic løse alle dine hudproblemer alene, hvis du døjer med irriteret, rød eller beskadiget hud? Nej. Fungerer den rigtig fint som supplement til en hudplejerutine der som helhed arbejder på at løse ovenstående problemer? Yes! Selvom produktet er lavet særligt til følsom hud kan alle i princippet bruge det. Det vil dog ikke være effektivt hvis du er på udkig efter noget anti-age, bumsebekæmpende eller andre former for hududfordringer end beroligende og genopbyggende fugt. Det er et basic, mildt produkt der holder hvad det lover – og ikke mere.

Til gengæld er det fantastisk til folk der virkelig har en følsom hud, dem, som ønsker lidt ekstra fugt under deres serum eller unge, som lige er ved at starte med hudpleje og gerne vil være søde ved deres hud og undgå nogle af de frygtelige, udtørrende teenage-produkter der er på markedet.

Det er en anbefaling fra mig af – og så er prisen jo ikke til at slå!

Rating: 4/6 stjerner

Kan købes her (annoncelink)

Ingrediensliste
Aqua, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, 1,2-Hexanediol, Allantoin, Creatine
Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Gluconate, Citric Acid, Phenoxyethanol

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com