Uncategorized

Yves Rocher Hydra Végétal Serum

Product basics
Yves Rocher Hydra Végétal Ultra-Moisturizing Liquid Serum, 30 mL, 129,50 kr. (Produktet er modtaget til test)
Uden farvestoffer, bæredygtig produktion
Forhandles hos Yves Rocher her

Hvem er det til?
Folk, som leder efter et simpelt fugtserum til en god pris. Fungerer optimalt til en yngre hud, som ikke har de store problemer.

Hvad kan det?
Levere en god mængde fugt til huden.

Anmeldelse
Hydra Végétal serum er et super prisvenligt serum, som lover at gennemfugte huden og markedsføres til en normal hud. Jeg har brugt hele flasken op og må sige, at jeg virkelig synes godt om produktet! Det holder hvad det lover uden at oversælge sig selv, hvilket efterhånden er et særsyn i skønhedsbranchen. Der er ikke så meget pis her, og det sætter jeg pris på.

Konsistensen er en gel, som trænger hurtigt ind i huden og ikke sidder ubehageligt og “strammer” som nogle gels kan have tendens til. Jeg har brugt serummet både morgen og aften uden problemer, og det fungerer fint sammen med al øvrig pleje jeg har prøvet – også olier.

Som sagt leverer produktet hvad det lover: fugt. Det indeholder en række fugtbindende ingredienser såsom forskellige former for glycerin samt Inositol, som har gode vand-bindende egenskaber i huden. Derudover er der et par af de obligatoriske Yves Rocher planteekstrakter heri, hvoraf det ene er en afart af troldnød (kendt som Witch Hazel), hvilket kan virke hudirriterende i højere koncentrationer. I produktet er der dog kun et blomstervand fra troldnød, og jeg har derfor ingen problemer med det på ingredienslisten. Der er aloe vera juice heri, og aloe vera er kendt for sine hudberoligende egenskaber, omend der ikke forelægger den store dokumentation herfor, fordi der simpelthen ikke er forsket nok i planten. Dog kan den godt siges at have fugtbindende egenskaber og den gør i hvert fald ikke nogen skade!

Udover disse ingredienser er der tale om et meget, meget simpelt – omend velformuleret – serum, som ikke praler af nogen stjerneingredienser (og for øvrigt heller ikke indeholder nogen). Sammensætningen af basic, fugtbindende og -bevarende samt blødgørende ingredienser giver i sin helhed et rigtig fint fugtserum, som sagtens kan bruges af de fleste med en yngre hud. Jeg vil sige, at serummet her bedst egner sig til folk mellem 15 og 25, som ikke har de store hudproblemer men blot ønsker at give deres hud et pænt fugtboost uden at bruge for mange penge på det. Er det et revolutionerende produkt? Nej. Fungerer det til at levere simpel fugt? Ja.

Prisen på serummet er rigtig fin, men jeg må simpelthen pointere, at det ville klæde Yves Rocher at stoppe med de dér evindelige “50% besparelser” på deres site. Det får sitet til at fremstå useriøst og mest af alt minde om noget et par 17årige iværksætterdrenge der sælger kul-tandpasta kunne finde på at lave. Sitet er legit og jeg har besøgt Yves Rochers hovedkontor samt produktion. Der er intet at udsætte på kvaliteten, men deres Ecommerce platform kunne godt trænge til en overhaling. Du kan roligt handle der – det fremstår bare lidt weird.

Rating: 3.5/6 stjerner
Kan købes her

Ingrediensliste
AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, METHYLPROPANEDIOL, METHYL GLUCETH-20, HAMAMELIS VIRGINIANA FLOWER WATER, CARPOBROTUS EDULIS EXTRACT, DIGLYCERIN, BETAINE, INOSITOL, PANTHENOL, GELLAN GUM, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, PEG-30 GLYCERYL LAURATE, SORBIC ACID, PARFUM/FRAGRANCE, CALCIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com