AnmeldelserBeauty

Nilens Jord Cleansing Milk

Product basics
Nilens Jord Cleansing Milk, 200 mL, 119,95 kr.
Parfumefri.
Forhandles hos Matas her. (annoncelink)

Hvem er den til?
Alle der ønsker en mild men effektiv rens, som ikke forstyrrer hudens barriere.

Hvad kan den?
Rense huden skånsomt morgen og aften, samt fjerne let makeup.

Anmeldelse
Jeg har en lang tradition for meget stærk kærlighed til særdeles basic ansigtsrens. Nilens Jord er en af mine personlige favoritter og uden du behøver at læse meget videre kan jeg løfte sløret for, at denne får min varmeste anbefaling.

Nilens Jords rensemælk er mega mild mod huden, parfumefri og rimeligt prissat. Det er et produkt jeg ved, jeg altid kan gå tilbage til, hvis jeg bare skal have noget der virker og noget, som ikke irriterer min hud. Her finder du ingen fancy ingredienser der driver prisen unødigt i vejret for blot at blive skyllet af igen. Til gengæld får du mild – sæbefri – rens, som både fjerner hudfedt, snavs, sved og andet lækkert fra huden samt opløser makeup. Nilens Jord skriver selv at man skal undgå øjenområdet ved brug. Det forstår jeg ikke helt, for der er intet i produktet som gør det uhensigtsmæssigt til brug omkring øjnene, og jeg bruger den da også selv til at fjerne den mascara min makeupfjerner ikke tager.

De skriver også, at den bør fjernes med en opvredet vatrondel, men hvordan det foregår i praksis kan jeg ikke gætte mig til. Det lyder som en noget omstændig procedure. Skyl den af med vand og dup ansigtet i et håndklæde i stedet.

Modsat hvad mange tror, fungerer rensemælk godt til alle hudtyper – også de mere fedtede. Bare fordi man har en hud som skinner lidt i løbet af dagen betyder det ikke, at den absolut skal udsættes for de værste opvaskemiddel-lignende ansigtsrens der findes på markedet. Du vil som regel opleve langt bedre resultater ved at gå blidt til værks, og her er Nilens Jords rensemælk et perfekt sted at starte synes jeg. Den tilstopper ikke huden, er nem at rense af og fungerer selv til en sart hud.

Jeg har intet dårligt at sige om produktet som er dejlig uprætentiøst. Du finder fugtgivende ingredienser side om side med gode rensere og lidt konserveringsmiddel på ingredienslisten. Brug den morgen og aften (eller bare om aftenen hvis din hud har det bedst rens én gang om dagen) og invester dine penge i mere fancy hudpleje andre steder. Rens bliver jo skyllet af igen, så det er fjollet at lægge mange penge her, hvis man gerne vil spare lidt. Det din rens skal gøre for dig er at rense huden uden at forstyrre fugtbalancen og fjerne alt for mange af de naturlige, beskyttende og fugtgivende stoffer vi har på huden – og det er lige præcis hvad denne rens formår på en behagelig og brugervenlig måde. Og så er et parfumefrit produkt altid at foretrække for mig personligt!

Rating: 6/6 stjerner

Kan købes her (annoncelink)

Ingrediensliste
WATER, PENTYLENE GLYCOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE CITRATE, BEHENIC ACID, CREATINE, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, XANTHAN GUM, SODIUM GLUCONATE

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com