Food

Nyt Løbegear (Annonce)

By 25/10/2019 oktober 28th, 2019 No Comments

Annonce for Hunkemöller

Hvis I følger med på min Instagram og lidt på Youtube ved I måske, at jeg er begyndt at løbe om morgenen. Jeg arbejder på en vane om at stå tidligt op og få motioneret, så jeg ikke behøver at gå og have dårlig samvittighed over dét i løbet af dagen. Jeg har rigtig svært ved at tage mig sammen til at komme ud efter arbejde, fordi jeg simpelthen er smadret efter en lang dag på kontoret. Derfor fungerer det rigtig godt for mig at løbe om morgenen, hvor jeg er frisk og jo alligevel skal i bad.

Efterårs- og vinterløb kræver dog det rigtige udstyr, og hvor fjollet det end lyder, virker det motiverende på mig at jeg har noget pænt at tage på når jeg skal afsted. Jeg tænkte derfor, at jeg ville dele dette skønne sæt jeg har sat sammen fra Hunkemöllers udvalg af sportstøj, som er virkelig cool. De har masser til løb, yoga, fitness og athleisure under brandet “HKMX”.

Jakken er en af mine personlige favoritter i outfittet; den har to lommer foran, så du kan have din telefon og dine nøgler med rundt. Der er generelt aaaalt for få lommer i kvindetøj af den ene eller anden årsag, så jeg synes jakken her er perfekt. Den giver også lidt ekstra varme de kølige efterårsmorgener.
Jeg har den i størrelse S og den kan købes her.

Under jakken har jeg en tanktop som har net på ryggen og derfor fungerer ret fint til varmere vejr også. Jeg kan godt lide at løbe i lag-på-lag om vinteren, så jeg valgte en top under jakken for at kunne holde varmen.
Min top er også størrelse S og fås her.

Mine leggins er lavendelfarvede og dejligt varme og perfekte til kolde morgener. Jeg har stort set altid trænet i sort og pink, så lilla er helt nyt for mig og jeg elsker det. De sidder hammer behageligt og jeg lægger nærmest ikke mærke til, at jeg har dem på. Jeg har dem i størrelse S/M og de fås her.

Sidst men ikke mindst er jeg helt vildt glad for sports bh’en! Jeg har ikke nogen stor barm, og tror derfor, at jeg totalt har negligeret gode sports bh’er gennem tiden. Det er næsten pinligt, hvor meget mine andre trænger til udskiftning og denne sorte sag fra Hunkemöller slår dem med flere længder. Jeg er vild med net-detaljerne, den gode støtte og den flatterende silhouet. Hvis jeg var modig nok, er det lige før den kunne udgøre det for en top under en blazer og til et par højtaljede bukser på en bytur! Jeg har den i størrelse S og den fås her.

Du kan tjekke hele Hunkemöllers sportskollektion ud her. Der er som sagt rigtig meget at vælge imellem og så er hele mit outfit faktisk på tilbud lige nu!! What could be better?

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com