KarrierePodcast

#5 Jeg er talentløs – og lige om lidt opdager de det! | Imposter Syndrome

Har du nogensinde prøvet at sidde med en følelse af, at du slet ikke hører til på dit studie, dit job eller i en social situation? Ikke fordi du ikke kan sammen med de andre mennesker, men fordi du simpelthen ikke er dygtig, kompetent eller klog nok? At du sidder med en nagende følelse af, at det bare er et spørgsmål om tid før din inkompetence og manglende evner bliver opdaget – eller at du simpelthen må være kommet med ved en fejl? Så er dagens episode noget for dig!

Hvis du kan nikke genkendende til et af ovenstående scenarier, har du prøvet at lide af “Imposter Syndrome” på dansk “bedragersyndromet”. Det er en psykologisk tilstand der kan opstå, når der mangler en sammenhæng mellem det, du føler du kan og det, du faktisk kan. Det kan være rigtig ubehageligt at døje med, og i dag gennemgår jeg mine egne erfaringer med ikke at føle mig god nok og kommer med en masse tips til, hvordan du kan slippe af med tilstanden igen!

Som altid håber jeg I synes om episoden. Jeg er glad for at være tilbage foran mikrofonen igen.

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer? Så kan du komme i kontakt med mig her:
@yoprospodcast på Instagram
@cecilia.demant på Instagram
nordicbeautysecrets@gmail.com eller yoprospodcast@gmail.com

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com