KarrierePodcast

#6 Sådan Lander Du Drømmejobbet m. Marta Schisano [PÅ ENGELSK]

Jobsamtalen: den sidste udfordring, der står mellem dig og drømmejobbet. Det er en hel kunstart at mestre, og det flyder med mere eller mindre gode råd derude om, hvordan man bedst griber den an.

For at skære igennem al støjen har jeg i dag interviewet Marta Schisano – Vice President of Human Resources hos Essilor Photochromics. Hun ved om nogen, hvad der rører sig på jobmarkedet, hvilke kvaliteter der er behov for i unge kandidater og hvordan du bedst nailer jobsamtalen. Interviewet foregår på engelsk.

Alt det, og meget mere, diskuterer vi i dagens afsnit. Det er mit første interview nogensinde, så jeg håber I vil bære over med mine eventuelle mangler, men jeg synes at indholdet blev super godt. Der er mange praktiske takeaways du kan bruge i dit eget liv med det samme, og jeg håber virkelig, at de kan hjælpe dig til at lande drømmejobbet.

Marta og jeg diskuterer bl.a.:
– De vigtigste egenskaber virksomheder efterspørger i unge jobkandidater
– De bedste spørgsmål du kan stille til en jobsamtale
– Hvilke fejl, unge mennesker oftest begår i starten af deres karriere
– Hvad du bestemt IKKE skal spørge om eller gøre til en jobsamtale
– Hvordan unge jobsøgende faktisk har mere magt end de lige tror – især hvis de er dygtige

og meget, meget mere.

Tak fordi du lytter med – jeg vil meget, meget gerne høre fra dig, hvis der var noget i dagens afsnit du kunne bruge!

Skriv til mig på @yoprospodcast på Instagram eller yoprospodcast@gmail.com

Stort tak til Marta Schisano for at tage sig tid til en sindssygt værdifuld samtale!

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com