KarrierePodcast

#8 Tjen penge – og gør noget godt for verden samtidig m. Katrine Lee Larsen

Det er et evigt dilemma mange virksomheder står i: “vil vi helst tjene penge, eller være tro mod vores værdier?”

Katrine Lee Larsen, grundlægger af det bæredygtige fashionbrand Copenhagen Cartel, som laver badetøj af opsamlingsplastik fra havet, har knækket nødden. Hun nægter at afvige fra sit purpose om at gøre verdenshavene til et smukkere og renere sted, samt få folk til at tænke mere bæredygtigt generelt – men hun vil også gerne drive en levedygtig virksomhed.

Katrine er sindssygt cool og har et drive ud over det sædvanlige. Derfor har jeg sat mig ned til en snak med hende, og i dagens afsnit taler vi om alt fra:
– om det ikke er lidt ironisk at starte et fashionbrand når man samtidig taler om bæredygtighed og mindre forbrug
– myter – og ekstremt dårlige råd – om iværksætteri
– hvordan du selv kan komme i gang med at tjene penge på din passion og samtidig gøre noget godt for verden
– hvorfor fremtiden slet ikke ser så dyster ud, som vi går og tror

og meget, meget mere.

Det var simpelthen en fornøjelse at tale med så passioneret et menneske som Katrine! Jeg har lavet en video på min Youtube kanal, som tager Jer med bag brandet og rundt en dag i Katrines fodspor. Den kan I finde her: https://youtu.be/CLhuHWiacX0

I kan tjekke Copenhagen Cartel ud her: https://copenhagencartel.com/

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com