KarrierePodcast

#9 Mine mål for 2020 – Penge, karriere & personligt

2020 er over os! For mange betyder det en frisk start og en kærkommen mulighed for at tage et grundigt kig på sit liv og sætte nye mål og drømme i søen.

Jeg deler i dagens afsnit mine mål for 2020 i håb om, at mit framework kan være til inspiration for andre derude, som prøver at afgøre, hvad de vigtige områder i deres liv er.

Jeg har defineret 4 områder som jeg har sat mig mål inden for. Jeg kalder dem “Finansielt”, “Professionelt”, “Helbred” og “Personligt”. Jeg vurderer, at disse fire områder er de vigtigste at fokusere på for mig, og har under hvert område 2-4 ting jeg vil fokusere på i 2020.

Tak for en super modtagelse af YoPros Podcast i 2019! Jeg glæder mig til at lave mange flere episoder i 2020.

Leave a Reply

Cecilia Demant


Hej og velkommen til! Mit navn er Cecilia Demant, og jeg er bloggeren bag siden her. Du kender mig måske fra Youtube, hvor jeg har lavet videoer under navnet NordicBeautySecrets i mange år. Jeg er 22 år og studerer til kemiingeniør samtidig med, at jeg blogger på fuldtid. Her på min blog finder du rigtig nørdede anmeldelser, outfit posts, livsstil inspiration og meget andet godt! Jeg håber du har lyst til at følge med

Kontakt mig direkte: nordicbeautysecrets@gmail.com